andram Publicat Septembrie 20, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 20, 2006 Salutare, As vrea sa ma lamuriti in legatura cu acordarea diunei in cazul deplasarii in stainatate. Concret: plecam in Bulgaria pentru 7 zile (dintre care 2 zile pica sambata si duminica) si ni s-a spus ca nu ni se da diuna ci se deconteaza cat cheltuim. Cum ar trebui sa se procedeze de fapt? din cate am citit pe alte forumuri "diurna este in plus fata de cazare, transport si masa si este o retributie ce ti se cuvine ca urmare a efortului suplimentar depus; ar trebui sa acopere cheltuielile personale si nu trebuie justificata". Asa este? Si am mai aflat ca diurna se acorda in functie de tara in care te deplasezi. Astept raspunsurile voastre, sa stiu si eu care imi sunt drepturile...(desi s-ar putea sa fie cam tarziu, recunosc, dar este o firma mai micuta unde nu sunt stabilite si reglementate mai multe lucruri) Multumesc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
april Postat Septembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 20, 2006 Diurna este pentru masa. Nu ti se deconteaza masa si sa primesti si diurna. Noi primim 35 euro/zi diurna (pt masa)indiferent daca pica in we sau nu. In rest se deconteaza transportul si cazarea. Poti sa mananci doar de 15 euro si restul iti raman sau poti manca de 50 euro si atunci pui din buzunar.[alcool] prima zi de scoala Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufi Postat Septembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 20, 2006 Eu cunosc cateva situatii si anume: 1. - pe ziua de drum, se da 15 E; - ai cazare+mic dejun: se da 25 E; - ai cazare, fara nicio masa: se da 35 E 2. - ai cazare+mic dejun: se da 25E. Bufi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andram Postat Septembrie 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 20, 2006 Multzam pentru raspunsuri. Salutare Bufi, ne intalnim si aici nu doar la partea de cosmetice si frumusete Ideea e ca nu ni se dau banii de diurna in mana si e treaba noastra de cat mancam si ce facem cu restul de bani; se presupune ca nu e nevoie sa ni se inmaneze diurna deoarece cheltuielile (iar in conceptia sefului cheltuieli inseamna doar masa) se vor deconta pe firma; si nici nu ni s-a spus valoarea diurnei...ma rog, probabil ca asa cum este situatia acum e in favoarea noastra...probabil...dar e destul de delicat sa cer bon intr-o tara straina doar pt un suc....S-ar putea sa spun prostii nestiind cum sunt legile pt situatiile astea... javascript:insertsmilie('[flo]') Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alynutza Postat Septembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 20, 2006 Subiectul asta mi-a picat la fix. Pe mine ma interesa sa stiu daca este obligatoriu sa ti se acorde diurna in cazul unei deplasari in strainatate. Caz concret: pleci la drum, transportul se face cu autocarul, efectiv in orasul respectiv se sta 3 zile, in care ai asigurata cazare si 2 mese, mic dejun si cina, iar firma iti plateste doar transportul, cazarea si cele 2 mese, fara nici un fel de diurna (desi drumul pana acolo dureaza 28 de ore dus, 28 intors, in zilele cat esti pe drum nu trebuie sa mananci? sau e treaba ta si mananci din buzunarul tau?) Multumesc. Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">id="left">id="size1"> Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.