annadyomene Publicat Septembrie 20, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 20, 2006 sunt noua aici...de fapt am cateva secunde de cand mi-am facut profilul... sper sa, gasesc raspuns la intrebari care ma termina...si din cate am vazut ne termina...psihic... raman luna asta sau nu?... a ramas cineva inca din prima luna de luat clomifen (clotibegyt)? doctorul mi-a spus sa incerc timp de 2 luni, iar daca nu... mai investigam pentru ca din punctul lui de vedere totul e in regula. mentionez ca, in urma cu 3 ani am facut salpingoscopie si toate procedurile aferente desfundarii trompelor. va multumesc mult! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
april Postat Septembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 20, 2006 Bun venit pe DC![biz] Spera si fii increzatoare [amoras] Psihic tb sa fiti tari, amandoi, altfel e greu. Intr-o zi va rasari soarele si pe strada ta! Mai jos am poze cu minunea mea. Am trecut si eu prin asa ceva si chiar mult mai multe.......dar a meritat! [flo] prima zi de scoala Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
annadyomene Postat Septembrie 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 20, 2006 multumesc mult! eee, nu ma dau eu asa usor batuta... no way... o scot pana la urma la capat... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sheherezada Postat Septembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 20, 2006 Eu am ramas insarcinata dupa tratamentul cu clostilbegyt dar abia in luna a treia.Pe durata tratamentului ar fi indicat sa-ti monitorizezi ovulatia. Sa auzim de bine. "Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte" sheherezada Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tia Postat Septembrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 25, 2006 a trecut cam mult de la tratamentele de desfundare a trompelor. as repeta.. bine ai venit la [dc] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ileana_marius Postat Septembrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 25, 2006 Si mie dr tot 2 luni mi-a zis sa fac tratamentul si a 2-a luna am ramas. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.