Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

FIV - 84

Recommended Posts

Traiti pentru prezent, visati pentru viitor, invatati din trecut.id="red">id="Arial Black">

Analize minimale la Giulesti Cost si numar de telefon pentru programare FIV Giulesti Detalii despre FIV Giulesti Lista analize Medsana Pret FIV Medsana Cost FIV-congelare MedsanaLista analize Med New Life Contact Med New LifeLista analize Szeged, Site-ul clinicii Szeged, Harta clinicii SzegedLaborator analize Bios DiagnosticFIV pas cu pas Metoda FIVExperientele fetelor de la FIVFilmulet cu dezvoltarea bebelusului Devoltare bebeLink cu dezvoltare bebelusului in burtica Dezvoltare bebeFIVEtape dezvoltare embrionPreturi orientative medicamente necesare tratamentului FIV:id="red">diphereline 0.1 mg - 24 RONdiphereline 3.75 mg - 530 RONmenogon - 36 RONgonal f 75 ui - 90 RONpuregon 50 ui - 120 RON=============

Buna, dragelor![biz] Am inceput si eu de ieri tratamentul, in jur de 2 octombrie este preconizata punctia. Sheritra, Musete, cred ca suntem cam in aceeasi perioada, nu? Bafta tuturor celor care au inceput si celor care se pregatesc![flo]..editat de Avalonid="red">==============mi'am perimis eu sa va deschid un nou drum...capuu sus si INAINTEEEEE!!!id="red">"Nimic nu-i imposibil!"id="red">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 299
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Avalon, sa dea Domnul sa fie cu ochisori. Ce repede trece timpul!

Fetelor care sunteti in plin tratament si asteptari de rezultate va doresc sa vi se implineasca dorinta de a avea un bebe.

Lachi si eu iti tin pumnii stransi astazi. Sper sa vii cu o veste buna.

Adelia, dar nu mai circula autocarele alea, Ionescu, Dacos, care ajung si la Rm. Valcea? Ca alea mergeau din ora in ora, parca. In Bucuresti aveau plecarea din Militari.

Avalon id="red"> pe 2 octombrie? Wau... , asa repede? Mult noroc!

FETELOR tb sa renunt la o programare la CMIB dr DP pe 3 oct. Doreste cineva sa se duca in locul meu? Dc da, sa-mi scrie pe PM.

Mikiid="blue">

Barbyeid="red"> are nevoie de noi ca sa poata sa mearga din nou. Conturile pt donatie le gasiti aiciid="red">

quote:Originally posted by miki-miki

FETELOR tb sa renunt la o programare la CMIB dr DP pe 3 oct. Doreste cineva sa se duca in locul meu? Dc da, sa-mi scrie pe PM.

Miki

id="blue">

Barbyeid="red"> are nevoie de noi ca sa poata sa mearga din nou. Conturile pt donatie le gasiti aiciid="red">

id="quote">id="quote">

Mira-m-as![:D]... dar cine stie? renunta si cu asta basta! pana pe 3 mai e...daca o vrea cineva o sa afli cu siguranta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...