Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

placenta asezata mai jos dacat ar trebui

Recommended Posts

buna!am si eu o nelamurire.cand am fost acum 1 sapt la control dr a zis ca placenta este putin mai jos dacet ar trebui ,insa sa nu imi fac probleme si sa iau 10 zile vitamina C.voi ce credeti?sa stau linistita sau sa imi fac probleme? este chiar asa de grav,pt ca am inteles ca plcenta se ridica in urmatoarele luni?

astept cu nerabdare raspunsul vostru.

va pup[pup]

[pup][gravi]+13

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daia28id="green"> la mine tot la 12 saptamini s-a observat placenta jos inserata.La inceputul sarcinii cam 30% dintre placente se afla mai jos decit ar trebui.

Depinde cit de jos este,ai sanse sa se ridice pina la 32 de saptamini si sper ca asa se va si intimpla daca nu ai cezariene anterioare sau chiuretaje.

Din pacate la mine in saptamina a 20 a era la doar 1,2 cm distanta de col.Tot mai sper pina in luna a saptea sa se ridice macar 2 cm ca sa nasc natural.

O previa totala(care acopera total colul)da mai multe probleme dar nu inainte de trimestrul 3.Atunci se pot semnala singerari si exista riscul de nastere prematura dar nu intotdeauna.

De grav nu e grav daca o ai amplasata in peretele posterior,chiar daca nu se ridica.

Sa fim totusi optimiste si sa speram ca se va ridica.

Sabinaid="green"> [gravi]21+

mamica lui Aleksi Joel id="blue">[copil]

sunteti niste adevarate prietene!multumesc mult pt sfaturi si incurajari,voi tine cont de ele.sunt mult mai linistita acum si de abia astept sa treaca saptamanile mai repede si sa imi tin copilasul in brate.este primul copil si cred ca emotiile sunt de inteles.

va pup dulce si sa aveti grija de voi si de bebeii vostri.

[gravi]+14[baietel]

[pup]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...