Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)

septoct2005

Recommended Posts

Vio mama Evei, bine ca mi-ai spus, ca si eu vroiam sa ma chinui sa ajung azi la BE, dar ma duc linistita acasa. Sa-ti fie de bine cumparaturile. Asa am patit eu la un BE cind eram gravida, m-am dus sa iau hainute pentru bebe si m-am intors doar cu haine de gravida pentru mine[:-)))]. Fa o poza la jocul ala Lego sa-l vad si eu, te rog[:D].

Ioana, mama Miruneiid="red"> (25.08.05)id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 293
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Am venit de la doctor...m-a lamurit...nu mi-a zis mai nimic. Cica are mucisori (ceea ce stiam si eu[bang]) .Mi-a dat un sirop pentru desfundatul nasucului si paracetamol sirop in caz de febra.

Voi vreau si eu sa vad poza cu Lego. Trebuie sa cadorisim si noi copilul de ziua lui si nu prea am idei cu ce i-ar mai place sa se joace. Nasa a zis ca ea i-ar lua o masinuta dinaceea de impins de la spate(adica eu imping copilul sta) - oricum ea vrea sa mergem zilele astea la magazinul-depozit de jucarii sa isi aleaga fata singura.

eu as vrea sa ii cumpar husa dinaceea pentru carut...nu stiu cum sa ma exprim...e o husa draguta mai groasa si cu volanase cu care se imbraca scaunul .

Irina si [copil]Noéliaid="orange"> - 25 sept 2005id="orange">

Salutare, salutare

In sfarsit am ajuns acasa, am reparat calculatorul si alte alea. Mi-a fost dor sa mai aud de voi. Sper ca sunteti bine si sanatosi.

Urez La Multi Ani, tuturor copilasilor care au implinit mareata varsta de 1 an.

Veraid="brown"> &id="size3"> [copil]Iulia Maria id="red">(17 octombrie 2005)id="size1">

id="Comic Sans MS">

[bis] [bis] [bis]

POZEid="blue">

Latrishia, ma bucur tare ca i-a scazut febra Luannei cu sosetelele cu otet. Inseamna ca nu e caz de antibiotic, sper sa nu mai aiba maine nimic [pup]

Anca, iti multumesc mult pentru idee, nu am reusit insa sa deschid pagina...spune-mi te rog cum se numeste si o caut eu pe fisherprice, habar nu am de ce nu merge linkul, am sa mai incerc.

Agri, hai ca ai fost tare cu ghetele...dar se gasesc si ghete de dama??? Ca in cazul asta tre sa reorganizez bugetul cu totul ca eu am mai mare nevoie de ghete decat are Alexandra de jucarii [alcool]

Godzilla, bine ai revenit, povesteste-ne despre frumoasa Iulia! Ai adus-o si pe ea acasa?

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...