Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)

septoct2005

Recommended Posts

• Răspunsuri 293
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ioana, si se inteleg ?

La noi e sotul cu Anca acasa, si cred ca ar fi preferat de 10 ori sa fie la serviciu decat acasa.

Cand il sun, imi spune ca nu poate vorbi.[:D]

Ma enerveaza febra Ancutei.

Trebuie sa ii dau Nurofen sau Panadol din 8 in 8 ore.

Daca nu ii dau, febra iar.

Dr zice ca este din cauza dintilor.[bang][bang]

In cazul asta, as putea sa o duc maine la cresa.[:D]

Cristina,

mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Sefii Casei

[/url]

Revista lui tati

Distribuie pe alte site-uri

Cristina, ieri i-am zis sotului ca daca ne paraseste bona brusc, el va sta acasa cu Miruna pina rezolvam. Asa o privire haituita nu am mai vazut de multa vreme[:D]. La 6:30 are vizita programata la "mica printesa", o gradinita de linga noi. Sanatate Ancutei.

Ioana, mama Miruneiid="red"> (25.08.05)id="size1">

deci ne-am lamurit cu parul la 0, da? [:D]

eu una oricum n-am ce tunde la radu... [alcool]. dar sunt absolut convinsa ca nu rasul in cap face parul mai des si mai nu stiu cum.

asa e cu sacul de dormit. ce daca se intoarce pe toate partile? asta-i avantajul sacului in fata paturicii: se intoarce si sacul odata cu ccc cupilu'.

am vazut balconul, parul si gaurile. moama, cum suna! [cusca] [:-)))]

radu a inceput de ieri sa zica si cu-cu. ca bauuu e deja salutul principal.

si a inceput sa fie si mult mai razacios. nu credeam ca e posibil. rade in hohote cand radem noi (nu ca intelege gluma, ci ca ne vede ca radem), e tare de tot. rade asa de convins ca zici ca a inteles calamburul cel mai subtil si amuzant. [^]

in plus, am vazut ca are un simt al umorului, ma rog, adica are initiative in sensul asta. iar cand razi, e terminare totala. ca se lasa cu hohote si la el si la mine/noi. oricum, e o veselie generala. se simte si el mai bine, clar l-a suparat ceva zilele trecute si tot nu stiu ce a fost. ca dintisorul amenintator tot n-a aparut. [mariaj]

cristina, mama de radu (09.10.2005)

poze si video

Eu continui sa scriu...[biz]

Va dau dreptate cu tunsul.

Innaa, La multi ani pentru Noelia!!! [bis][bis] Sa cresteti mari si frumoase. La multi ani si pentru Vladut a lui alinam, sa creasca si el mare si voinic [bis][bis][bis].

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[8**] Petra Alexandra (9 august 2005)id="orange">id="orange">id="Georgia">

[foto]id="orange"> ,id="orange"> [foto]id="red">

asa crestem noi id="red">id="size2">

SCOALA SKI

parinti clujeni

[flo] banuiam eu ca asa e cu parul, ca doar de aia l-am tuns baieteste si nu 0 (stiti voi cand am fost la ciufolici, de mai degraba mi-a tuns portofelul [:-)))]).

Ina [flo] ai fost tare haioasa cu plizzz-ul.

kristinutza nu pui un filmulet cu razaciosul?

Lui Vladut ii place sa-l gadili (genul 'te papa mami' [:D]). Si daca nu l-ai gaditat destul te trage de par sa-l mai gadli o bucata, rade in hohote. Si el rade cand rad altii in jurul lui, dar nu chiar in hohote.

Marlena se vede ca Alexandru e tuns 1 si nu 0. Si gaurile din bucatarie... mi se par incrdibile [alcool]...

cge [pup] pt Ancuta sa-i treaca febra!

Irinaid="red"> si [aerob] Vladutid="blue"> (26.08.2005)

Poze

Cristina , multa sanatate Ancutei.

Ioana , nasol cu bona ,dar ce bine ca Miru se intelege cu bunicul .

Intaresc si eu cele spuse de Anya , nu tundeti 0 copiii, sau mai rau sa ii radeti in cap .

Noi am petrecut aseara .I-am taiat motul lui Tudu ,iar de pe tava a ales:pix,telefon si surubelnita .Urmatoarele alegeri :cheile de la masina (dar dupa luuuungi ezitari) si banii.Astept si eu o prezicere[;)]

Azi a fost prima zi de gradi a lui Mihnea.Dimineata a intrat la copii si nici nu m-a mai bagat in seama , dar la 12 l-am gasit plingind pe un scaunel cu masinuta lui in brate , iar ceilalti copii stateau cuminti la masa .

S-a trezit Tudu , am fugit...

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

quote:Originally posted by b_irina_c

[flo] banuiam eu ca asa e cu parul, ca doar de aia l-am tuns baieteste si nu 0 (stiti voi cand am fost la ciufolici, de mai degraba mi-a tuns portofelul [:-)))]).Ina [flo] ai fost tare haioasa cu plizzz-ul.Irinaid="red"> si [aerob] Vladutid="blue"> (26.08.2005)Poze

id="quote">id="quote">Irina, pai deja il si vedeam pe Vladutz tuns, zgribulind in toamna "cri-cri, toamna gri" [V]Nanadana, nu cresele-s de belea ci sistemul asta administrativ copiat intocmai de la francezi si cu usoare tente belgienesti[bang]Ma rog, mai sap ce mai sap aici in documente si de la 18H00 ma duc la sport pentru doua ore sa bag endorfine in mine.Ina si Ilinca (10 septembrie 2005)

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...