Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pt. fetele care au avut ciclu peste sarcina

Recommended Posts

Am tot cautat pe net, dar n-am gasit mare lucru care sa ma lamureasca.

Pt. ca sint patita, la a doua sarcina, cind am avut o luna peste, imi da de gindit; numai ca atunci nu-mi mai aduc aminte cit de mult a fost cantitativ in comparatie cu normalul.

Asa ca va intreb pe voi, care ati mai patit cit de mult singe a fost, daca va mai amintiti, in comparatie cu ciclul obisnuit.

Menstruatia la mine e ceas regulata la 26 de zile, dereglari n-am avut niciodata. Ce mi s-a parut ciudat luna asta e ca a intirziat cu o zi, saptamana de dinainte am avut dureri de mijloc 5-6 zile si nu am nici starile de rau din primele zile, senzatia de balonare de ex., azi a fost a doua zi si de obicei la mine primele doua zile e cantitativ nu gluma, dupa care ma mai tine 2 zile f.putin. Acum a fost cantitativ mai putin cu aproape jumatate fata de normal, mai inchis un pic la culoare si azi chiar niste cheaguri, nu prea mari. In total pina acum max. 5-6 tampoane intime full, e normal??

Vi se intimpla sa aveti si luni cind pierdeti mai putin singe, oare poate fi normal? Nici nu vreau sa merg la doctor, sa ma ia de paranoia [alcool], oricum o programare de azi pe miine e cam greu aici. Si nici nu vreau sa patesc ca la a doua sarcina cind n-au putut sa mai preconizeze cu exactitate DPN-ul, ca ne dorim un bb in perioada asta e adevarat si ce ma macina pe mine e ca daca s-a intimplat deja si nu voi mai sti din nou cind a fost?! Un test de sarcina am facut acum 3-4 zile, probabil oricum mult prea devreme si a fost negativ.

Nu prea stiu ce sa fac si ce sa cred, mai astept si miine sa vad ce se intimpla.

Orice parere din experiente asemanatoare mi-ar fi de ajutor.

Tot ce-am gasit pe net, pe alte forumuri, referitor la problema mea a fost ca singele e mai inchis la culoare ca de obicei, dar in ce cantitati nu.

multumesc anticipat pt. raspunsuri, sper sa fi fost coerenta

toate cele bune

narcisa

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am avut o problema asemanatoare si cantitatea a fost mai mica decat era deobicei. In primele zile, cam 1/3 din normal, dupa care tot mai putin pana ajunsese sa nu mai fie nevoie de tampon, dar totusi sa sangerez. Da, si culoarea era ceva mai inchisa. Nu am avut, in schimb, cheaguri.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

So, mi-am luat inima in dinti si mi-am facut o programare pt. luni dimineatza. Dupa ce am mai citit pe net ca oricum in cazul asta testele de sarcina sint apa de ploaie, desi n-am inteles de ce si chiar si asistenta mi-a explicat ca un test de singe poate fi facut numai daca nu am avut menstra. Acum stau si ma intreb, oare o sarcina la 2 saptamani si un pic de la contactul sexual se poate vedea la eco? Altceva cum poate sa-si dea seama dr. ginecolog?

Si cu cheagurile(mai mari ca acum) eu le am cam de obicei deci anormal nu mi s-a parut. Controalele mi le-am facut la medic la 6 luni cu regularitate si nu am alte probleme.

Deci astept, n-a mai avut nimeni pe aici ciclu peste sarcina??????????

si multumesc mult de tot pt. raspunsuri Cristina si Ramona

narcisa

Eu am avut ciclu peste sarcina acum doua luni,a fost mult mai putin decat de obicei,fara cheaguri.A venit exact in ziua cand trebuia sa vina.Dupa 12 zile m-am trezit cu hemoragie puternica,sange rosu aprins.Am mers la medic,mi-a zis ca tocmai am pierdut o sarcina si mi-a facut chiuretaj.Deci,daca ai indoieli,eu zic sa faci un test de sange.E singurul sigur.Dar nu pricep de ce ti-a zis ca nu se poate face,daca a venit ciclul.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Rosaid="red">, multumesc pt. raspuns si recunosc nici eu n-am inteles de ce. Eu am intrebat-o cit de relevant e un test de singe si daca il pot face pina vine dr.ul din concediu? Si mi-a zis ca se face numai daca menstruatia nu a venit, poate are de-a face cu casa de asigurari(ma refer la costuri), desi nu prea cred, ca atunci mi-ar fi zis ca trebuie sa platesc. De aceea am acceptat programarea la colega lui.

La Vivien am avut o luna ciclu peste sarcina, nici nu mi-am dat seama eram pe picior de plecare in concediu si stresata cu impachetarile, sarcina a fost fara nici o alta problema.

toate cele bune

narcisa

narcisa, cu siguranta are legatura cu ccc costurile analizei. Eu iti spun ca am facut testul bHCG in prima zi de menstruatie, deci cu siguranta este relevant. Mie mi l-a recomandat doctorul pentru ca ma plangeam de simptome de sarcina DUPA menstruatie.

Asa ca insista, sigur se poate face si este relevant, nivelul hormonului scade treptat, nu devine zero brusc.

Succes si sa fie cum doresti! [bis]

mmc

"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tuteaid="navy">id="size1">id="Script MT Bold">

Narcisa,id="red"> incearca sa mergi la un dr maine. poate il gasesti pe net si il suni si spui ca tie rau. asta e! de obicei la prima ora ca atunci nu prea au ei programari. Te costa doar 10 euro ca nu ai trimitere. Chiar daca esti pe CM iti fac ecografie tranv/intravaginala. Incearca sa te lamuresti inainte de WE.

Io sunt patita ca am stat peste WE in asteptarea lu luni dimineata, ca unu era in concediul, unu era nu stiu unde ..si am pierdut sarcina.

Daca e doar ciclu normal nu ai ce pierde cu aceasta vizita. id="Comic Sans MS">id="navy">

eu am avut ciclu peste sarcina la amandoua fete, prima data redus doar vreo 3 zile, mai mult maroniu decat rosu....la cea de-a doua fata absolut normal punct la 26 zile tinut cam 5 zile ca deobicei, abia luna urmatoare cand nu mi-a mai venit am intrat la banuieli[:D]

Mira mami de DAVIDid="blue"> [auto](15.08.2002), DARIAid="red">[zana](20.11.2004) si [copil]SELINid="purple"> (07.02.2006)

POZE CU NOIid="green">

Franta aug-sept 2006

Didialexid="red">, multumesc de raspuns, programare am luni la doctor!

Miraid="red">, multumesc de postare, asa am patit la a doua sarcina, am realizat la 8 saptamani cind au inceput greturile si starile de rau si de somnolenta!

Oricum ceva nu e in regula au fost numai 3 zile acum, azi s-a oprit, in schimb am avut azi niste stari de oboseala si sfirseala fara motiv(am dormit la prinz cu cea mica 2 ore) si parca-mi tremura picioarele, ma doare mijlocul citeodata, e altfel decit la raceala si ma cam enerveaza orice! Obosita nu sint, avem in spate un concediu frumos si lung.

narcisa

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...