Catusha Publicat Septembrie 21, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 21, 2006 Expresia e consacrata deja, poate nu in sensul in care o folosesc eu acum, dar ma ajuta in ideea ca nu vreau sa bag toti ziaristii in aceeasi oala. Este evident ca traim intr-o societate in care goana dupa informatie, dupa senzational, a devenit aproape obsesie. Vorba unui post TV de la noi, SENZATIONAL, IN DIRECT, NU STITI CE PIERDETI. Si eu nici macar nu spun ca se intimpla doar la noi, sau ca nu e in natura firii sa fie asa. Vreau pur si simplu sa spun ca ma enerveaza la culme faze de genul: - orice reportaj despre cresterea preturilor va fi insotit de imagini graitoare dintr-un super-market, cu o duduie care impinge un carucior si pune din cind in cind in el un produs sau altul; - Catalin Radu Tanase calare pe sky-jet la Marea Neagra relatind despre un incident intre turisti pe litoralul romanesc, cu o cazatura in apa marii in direct de mare exceptie; - orice relatare despre inundatii va fi facuta din mijlocul celei mai mari balti, cu un ziarist bagat in apa pina la git; - reporterul care transmite o stire despre traficul infernal din capitala va fi neaparat pe role, spunindu-ne ca asta ne va paste si pe noi in curind; In ziare ma enerveaza titluri pompoase care ascund stiri de doi lei, articolul contrazicind de multe ori enuntul din titlu. Fiti atenti la ce numeste un ziarist ca fiind “Coincidente halucinante”: “Intre micutul Albert Adrian, pe care Romanita il poarta in pantece, si victima sotului ei, Bogdan Iancu, tanarul de 27 de ani, impuscat in cap in octombrie 2005 in vila familiei Iovan, exista o serie de coincidente socante: - Bogdan Iancu a murit in noaptea de 5 spre 6 octombrie 2005, iar micutul Albert Adrian se va naste in jurul aceleiasi date; - Romanita a declarat intr-un interviu ca si-ar dori ca Albert sa fie blond, cu ochii albastri, asa cum arata si Iancu ; - Victima lui Adrian Iovan are, de asemenea, doua prenume (Bogdan Florin, acesta din urma nefiind cunoscut pana azi), iar numele complet ale celor doi contin cate 17 litere; - Si casnicia parintilor lui Bogdan Iancu a avut de suferit la nasterea copilului. Tatal lui Iancu a divortat de sotie imediat dupa nasterea copilului, avand dubii ca baiatul este al lui; - Inainte sa moara impuscat in casa familiei Iovan, Bogdan Iancu a lucrat in Germania, tara unde sotul Romanitei se afla (efectuand o cursa TAROM pe ruta Bucuresti-Frankfurt si retur), in momentul in care a aflat din revista "Ciao!" si ziarul "Averea" despre aventura Romanitei.”id="size1">id="purple"> Coincidentele mai sus-amintite sint de genul eu am ochi albastri, tu esti inalt, eu sint satena, tu esti slab, mie imi plac clatitele, tu esti baiat… Mama, ce coincidente HALUCINANTEid="purple">id="size2">! Catusha, de 2 X mamica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrianai Postat Septembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 21, 2006 Sunt de acord cu tine. In ceea ce priveste articolul. M-a lasat fara cuvinte si cu ochii mari. Are totusi dreptate autorul articolului, HALUCINANT. WARNING: I have an attitude and I know how to use it! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lu.more Postat Septembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 21, 2006 Iar eu am o verisoara la Braila. .............................................................................................. "C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Witchie Postat Septembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 21, 2006 Am si eu o intrebare "ca din partea presei": De ce cumparati mizeriile astea? De ce le cititi? De ce nu schimbati postul? Numai cand le vor scadea tirajele si cotele de audienta isi vor pune problema: ce facem gresit? Anda, mama Irinei domnisoara Irina Doua veri frumoase Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Postat Septembrie 21, 2006 Administrators Raport Distribuie Postat Septembrie 21, 2006 eu nu vad nici o coicidenta nicaieri - este doar un articol scris sa ca faca sa credeti ca in spatele fiecarei ciori se afla de fapt un spion CIA, si in plasa fiecarei batranici care vine de la piata ar putea fi o bomba comandata din Siria. Eu sunt socata de lipsa de continut a presei din Romania si de ne-profesionalismul ziaristilor romani. Cine ii angajeaza? Si de ce? [dc] Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Septembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 21, 2006 Anda, ai pus punctul cel mai important pe "i". ne isterizam degeaba atata timp cat aceste mizerii se vand cel mai bine si cat cele de la televizor au cel mai mare rating. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catusha Postat Septembrie 21, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 21, 2006 [quote]Originally posted by WitchieAm si eu o intrebare "ca din partea presei":De ce cumparati mizeriile astea? De ce le cititi? De ce nu schimbati postul? Numai cand le vor scadea tirajele si cotele de audienta isi vor pune problema: ce facem gresit?Anda, mama Irineidomnisoara Irina Doua veri frumoase id="purple">id="size1">Chiar ma asteptam la o reactie din partea ta, Witchie, fiind una din breasla.Subiectul este "o anumita parte a presei" tocmai pentru ca exista si profesionisti. Cred ca o selectie facem cu totii, numai ca fenomenul se intilneste la televiziuni diverse si in publicatii diferite. "Concidentele halucinante" le-am gasit aici pe forum, la un alt topic.Catusha, de 2 X mamica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Witchie Postat Septembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 21, 2006 Catusha, presa in romania se afla pe undeva pe la gradi. Mai avem de asteptat vreo 50 de ani pana sa ne dumirim ca de fapt nimanui nu-i pasa de teo si de nicoleta luciu. Sa zicem ca suntem intr-o criza de identitate si incercam in acelasi timp sa invatam sa vorbim. Dar repet: nu mai cumparati ziarele care vi se par stupide. Nu va mai uitati la emisiunile care nu-s pe gustul vostru. Puneti mana si scrieti mailuri si criticati-i... Romanii trebuie sa invete sa scrie ei insisi: nu-ti place o chestie, fa reclamatie. Nu ti se da curs la reclamatie, mai fa una. Pana se plictisesc, pana se misca, pana se trezesc din dolce farniente. Are cineva o semnatura care-mi place de mor: Hai Romania... Da misca-te, fa! Nu obisnuiesc sa folosesc apelativul fa. Sunt insa zile in care imi vine sa injur ca la usa cortului si atunci mi-amintesc semnatura si rad. Romanica... Eterna. O iubesc si as bate-o in acelasi timp. Anda, mama Irinei domnisoara Irina Doua veri frumoase Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DARAEL Postat Septembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 21, 2006 quote:Originally posted by desprecopiieu nu vad nici o coicidenta nicaieri - este doar un articol scris sa ca faca sa credeti ca in spatele fiecarei ciori se afla de fapt un spion CIA, si in plasa fiecarei batranici care vine de la piata ar putea fi o bomba comandata din Siria.id="quote">id="quote">Banuiam eu ca spionii CIA sunt vinovati de gainaturile din parcul din spatele Catedralei din Timisoara [:-)))] [:-)))] [:-)))] AdrianMy page + 6 tehnici in asteptarea lui BB micCredeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede [^]id="teal">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Postat Septembrie 21, 2006 Administrators Raport Distribuie Postat Septembrie 21, 2006 eu stau si ma minunez ca proasta de ce se acorda asa de mullttt timp rubricii asa numite sportive a jurnalelor ... umplut de fapt cu ce-a mai zic futbalistul lui peste, siliconata lui pretina agramata, ce masina si=a tras si ce contract ametitor viseaza... De ce asa de multa vulgaritate, asa de multe decolteuri umflate cu pompa, de ce asa de multa mizerie si asa de multe scandaluri, paparazi... La cel mai important jurnal a zilei, orice televiziune incepe cu explozia unei butelii sau a unei conducte de gaze, greva controlorilor de bilete ... etc ... iar stiri de genul: atentat terorist, caderea unui avion... apare la urma, dupa de apare patruleasa si zambeste larg - din buzele-i imobile si tot siliconate - anuntant ce amanta noua are mutu. Sau dupa ce inca un fotbalist analfabet da cu sutu in minge si ranjeste la camera. Dupa care pleaca la o bodega de fitze. hm...Da exact, de ce nu reactioenaza nimeni? Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.