diana69 Publicat Septembrie 21, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 21, 2006 Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste informatii. Sunt insarcinata in 12 saptamini si cind aveam cam 4-5 saptamini meicul mi-a dat sa iau o aspirina de 500mg pentru ca ma durea foarte tare capul si nu mi-a trecut cu paracetamol.Am citit acum ca e cam naspa si nu as vrea sa am probleme cu copilul sa aiba malformatii. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema, a mai luat cineva aspirina si ce efecte au avut asupra copilului? Multumesc foarte mult si astept disperat mesajele voastre. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramona J Postat Septembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2006 Diana stai linistita ca nu o sa se intimple nimic de la o aspirina. Problema e daca iei zile la rind. Sanatate multa. The best thing you can do for your children is to love your wife. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana69 Postat Septembrie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2006 Multumesc foarte mult, sper sa fie bine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.