laly29 Publicat Septembrie 21, 2006 Raport Distribuie Publicat Septembrie 21, 2006 Astazi trebuia sa fie o zi plina de bucurie , o dubla sarbatoare. Baietelul meu a implinit 6 luni [copil], si tot azi trebuia sa-i uram bun venit in lume Mariei.... Verisoara mea Anca a nascut de dimineata la maternitatea din Sibiu o fetita....dar D-zeu a luat-o la el. Durerea este cu atat mai mare cu cat nu este primul copil pierdut. Nu stiu inca prea multe despre ce s-a intamplat, dar din cate am inteles nici Anca nu este prea bine, Doamne te rog ai grija de ea si dai alinare. Te intrebi ce poate fi in sufletul unei mame cand isi pierde copilul..... ma uit la baietelul meu cum doarme in patut si-mi dau lacrimile la gandul ca as putea sa-l pierd, cred ca as inebuni. Ce cuvinte de alint, de incurajare pot sa le spun parintilor? Cred ca nimic si nimeni nu le va mai putea reda linistea sufleteasca. Nu pot sa-mi revin, tot am senzatia ca este un vis urat. Nu cu mult timp in urma povesteam amandoua de momentul cand va ajunge cu fetita acasa, ii pregatise camera, totul era perfect....nu nu cu siguranta nu poate fi adevarat. [q] Iti vin o gramada de intrebari , cum pot alte mame sa-si omoare pruncii sau sa-i abandoneze, iar cele care isi doresc cu atata ardoare un copil sa fie lovite asa de soarta? Sunt doar eu si bebita acasa si plang de durere ca Maria a plecat in ceruri. Dumnezeu sa o odihneasca. Sotul meu este si el internat in spital , de aproape 3 sapt, este cu febra si nimeni nu stie ce are, asa ca am simtit nevoia sa scriu sa ma descarc si sa ma incurajez ca va fi bine si ca in curand vom fi impreuna dinou. Mi-e frica trebuie sa recunosc, poate si pierderea Mariei ma face mai vulnerabila. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lauraa Postat Septembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 21, 2006 Of, imi pare foarte rau sa aud, e groaznic! Linisteste-te si incearca sa-i oferi un umar de sprijin si verisoarei tale....E foarte greu pentru ea.. Sper ca intr-o zi va avea un bebe sanatos de care sa se bucure o viata intreaga! Numai bine, Laura Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralnied1 Postat Septembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 21, 2006 Trebuie sa speri si sa te rogi la Doamne-Doamne! Multa sanatate tuturor! Dumnezeu sa odihneasca sufletelul micutei Maria printre ingerii sai... http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos E si maine o zi! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana cretu Postat Septembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2006 Imi pare foarte rau, sincer, e groaznic sa pierzi un copil.:( Dumnezeu sa o odihneasca pe micuta Maria si sanatate multa sotului, sper sa nu fie nimic grav. Oana si Seb [hagi] (10.01.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codruta_grg Postat Septembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2006 Imi pare rau pentru verisoara ta. Sa sti ca sunt multe femei care au trecut prin tragedia pierderii copiilor, e cumplit. In primul rand trebuie sa fi tare pentru cpilul tau caruia ii spun La multi Ani! si spre care trebuie tu sa iti indrepti toata atentia si dragostea in aceste momente. El simte durerea ta. De asemenea ii doresc multa, multa sanatate sotului tau si sa fiti cat mai repede impreuna toti si sanatosi! [flo] Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange"> [foto] & Poze noi & SCOALA SKI parinti clujeni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anabordea Postat Septembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2006 Laly, fii tare! Imi pare sincer rau pt verisoara ta...imi imaginez ca e cumplit...Dumnezeu sa ierte puiutul ala mic si sa-i dea sanatate si putere sa mearga mai departe mamei. De fapt, nici nu imi gasesc cuvintele..Multa sanatate si sotului tau sa se puna pe picioare cat mai curand si sa vina acasa la voi..Pupici la bebic mic. Anaid="brown">, mamica de [zana] Diana Alexia id="red">(28.02.2004) si [copil] Daria Oana id="red">(6.01.2006) Album Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mira_m Postat Septembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2006 Dumnezeu sa odihneasca sufletelul micutei Maria! Ce pot sa mai spun, cuvintele sunt de prisos!id="black"> Don't talk unless you can improve the silence!id="orange"> Mamiid="red">id="size4"> [indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> ( mai 2004)id="green">id="size4"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Septembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2006 Dumezeu sa odihneasca ingerasul.. cuvintele sunt de prisos..[q] Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!id="red"> Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!id="red"> "tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"id="red"> "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristinutza Postat Septembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2006 [V] Dumnezeu s-o odihneasca pe micuta maria! [V] si multa, multa sanatate verisoarei si sotului tau! cristina, mama de radu (09.10.2005) poze si video Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina75 Postat Septembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Septembrie 22, 2006 Laly, verisoara ta nu poate fi alinata...cel putin asa cred. Doar sa stie ca sunteti alaturi de ea. Deocamdata, durerea e asa de mare, ca nimic din ce ar face cineva nu i-ar putea-o aduce inapoi pe micuta Maria. Ea e intre ingeri acum, asa a vrut Dumnezeu.... Probabil timpul sa vindece durerea.... Ai grija de tine si de de baietelul tau, multa sanatate sotului.... Cu mult drag, Corina si [copil] Andrei (24.11.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.