Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cine distribuie presa straina in Ro?

bumpi

Recommended Posts

Ma refer la abonamente facute direct in strainatate, fara a fi intermediate de o firma din Ro. Mai concret, am facut, online, un abonament pe 1 an la o revista din US. Am primit-o 3 luni(aprilie, mai, iunie)dupa care pauza.Cei din US spun ca ei trimit revista lunar ca si pana acum; problema e ca nu mai ajunge la mine, se pierde undeva pe drum, p'aci prin tara, banuiesc eu.

Postasul nu mai tine minte daca el le-a adus pe cele pe care le-am primit pana acum [alcool];la posta am dat peste una [batcap] rau de tot, care nu pricepea nicicum care e de fapt problema mea, ci imi tot spunea ca depinde cu ce firma (din Ro)am facut acel abon si pe ce perioada, bla bla[bang][bang][bang]

Asa ca habar n-am ce sa fac, nici macar de unde sa incep, unde sa fac o reclamatie... Cei din State mi-au confirmat azi ca imi vor extinde abonamentul cu 2 luni, dar ce folos daca eu tot nu primesc revista?

Oare cine se ocupa de asta, sunt firme specializate, e Posta romana? Stie cineva? Orice info mi-ar fi de folos.

Multumesc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

din cate stiu totul decurge prin posta ro... pachetul ajunge la bucuresti si de acolo se distribuie pe tara la judete.. si dupai ala posta de care aparti... cine ti-a adus revista pana acuma.. postatu normal? sau altcineva?

Daca postasul le aducea faci reclamatie la posta din oras, si la bucuresti undeva...

toate cele buneid="purple">

Nicole mami lui Julian

[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">

id="right">id="purple">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.

- Platoid="size1">id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...