Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Analize medicale gratuite ?

Recommended Posts

Am citit diverse postari pe forum cum ca analizele medicale pentru sarcina ar fi gratuite. Spun "ar fi" pentru ca in cazul meu, primul set de analize medicale care le-am facut m-au costat aproape un milion de lei. V-as ruga, daca stiti unde ma pot adresa pentru problema aceasta, sa-mi spuneti. Locuiesc in judetul Sibiu. Multumesc.

Mamica lui Rares si gravidutza cu al doilea bb.

Good things last forever.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu toate analizele sunt gratuite, dar o parte din ele da. Cele de sange + grup, rh + vdrl + hiv si sumarul de urina sunt gratuite. Chiar si secretia vaginala eu am facut-o gratuit cu trimitere de la medicul de familie in sarcina trecuta. Oricum pentru inceput trebuie sa-ti intrebi medicul de familie ce si cum pentru ca el iti da trimitere pentru gratuite.

Toxoplasmoza, rubeola, antigenii de hepatita, listeria si cmv-ul nu se deconteaza si cred totusi ca nu sunt cele pe care le-ai facut tu cu bani pentru ca in total costa mult mai mult decat un milion.

Andreea [gravi] mamica lui [copil] Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.id="red">id="size1">

Asa cum a spus si Androix numai o parte din analize sunt gratuite. Din pacate, o mica parte.[bang]

Daca ai bilet de trimitere de la medicul de familie iti poti face gratuit: sumarul de urina, urocultura, RH, glicemia, analizele hematologice...

Dar cele care se fac la inceputul sarcinii, sun f scumpe si nu se deconteaza: listeria, toxoplasma, rubeola etc.

Ca sa fii sigura, intreaba la centrul (laboratorul) care sunt analizele care se deconteaza cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Am inteles ca exista cateva difererente de la un judet la altul.

Mariana

Silviu 3.1 ani si burtica 22 saptamani

Eu in timpul sarcinii mi-am facut de 2 ori analizele gratuit, cu trimitere de la medicul de faimile. Analizele gratuite care se fac sunt suficiente pe perioada sarcinii. Numai daca vrei tu unele speciale, gen triplu test.

Succes!

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[8**] Petra Alexandra (9 august 2005)id="orange">id="orange">id="Georgia">

[foto]id="orange"> ,id="orange"> [foto]id="red">

asa crestem noi id="red">id="size2">

SCOALA SKI

parinti clujeni

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...