Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Va suna Protectia Copilului?

Recommended Posts

Sunt tare speriata...ieri mi-au spus de acasa ca am fost sunata de cineva de la protectia copilului sa intrebe de copil?

Mamicilor voi ati fost sunate?

Eu nu sunt acasa si au vrut sa vb doar cu mine...

Stie cineva ceva?

Eu nu sunt casatorita si copilul e la mine....mi-e frica sa nu faca taticul lui ceva...

Where there's a will there's a way!

http://community.webshots.com/user/lorellay15

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Lorellay - chiar daca ar fi sa ceara taticul drepturi asupra copilului, ma gandesc ca f multe nu ar reusi sa obtina.

F important e sa ai un servici - deci sa poti sustine pe bebe si pe tine. Si apoi - copilasul sa aiba cu cine sta.

E posibil sa iti faca vizite, sa vada cum e ingrijit, daca ii lipseste ceva...

Daca tatal l-a recunoscut ai putea sa ii intentezi tu proces ptr pensia alimentara.

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.id="size1">

si eu am fost sunta de cei de la protectia copilului, voiau doar sa stie daca am medic de familie si merg cu fata la vaccinuri, le-am dat toate amanuntele si asta a fost tot. Habar n-am ce le-a venit sa sune fix la mine, dar cu siguranta "reclamatii" n-am avut.

Mickyyyid="red"> si cele 2 fete cucuiete: [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [copil] Daria Maria id="purple"> (22.06.2005)

id="size1">

lorellay, stai linistita, eu am facut plangere la Protectia Copilului pentru ca tatal natural al copiilor ii forta sa stea dezbracati in pielea goala pe plaja, erau cu inca o familie la mare si adultii stateau goi, inclusiv damele, in fata baietilor mei care aveau atunci 7 si 9 ani. Nu am avut succes, mi s-a spus ca ei fac ancheta doar la viol si la vatamare corporala grava si m-au trimis la plimbare [:D]

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

nu cred ca are rost sa te ingrijorezi...

chiar daca te suna, probabil ca fac si ei ceva verificari de rutina! nu neaparat ca te-ar fi reclamat careva!

ma gandesc ca poate au o baza de date cu copii cu parintzi singuri si suna si ei prin sondaj sa verifice situatia copiilor...

nu-ti face griji, eventual du-te tu acolo daca kiar stai pe jar si vezi ce vroiau cu telefonul ala!

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

grecia 2006

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...