Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cosmetice Deesse

Recommended Posts

Buna fetelor [flo]!

A folosit cineva produse Deesse (din cate scrie pe site compania e elvetiana si a fost fondata de printul Dimitrie Sturdza)?! Daca da, cu ce rezultate?

Eu am gasit un site pe care se vand, si mi se par foarte interesante produsele, atat dupa descriere, cat si dupa pret, dar n-am folosit niciodata si nici nu stiu pe nimeni care sa foloseasca, poate ma ajutati voi.

Merci si o seara buna tuturor! Week-end placut!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

acum 2 ani am cumparat si eu pentru prima oara produse deesse de la o distribuitoare si am fost foarte multumita. din pacate doamna de la care le-am achizitionat a plecat din tara si nu am stiut la cine sa apelez. asa ca am inceput sa caut pe internet si am dat de magazinul mentionat mai sus (theshop.ro).

cel mai fericita am fost ca am gasit sa-mi iau caseta de farduri cu 10 culori...si ca am putut sa-mi aleg singura nuantele.

si cremele sunt extraordinare...eu am avut crema de corp de la Millenium (apropos de ce zicea hristina de parfum).

am de gand sa fac acum o comanda si sa-mi iau 2 produse..mai exotice cred eu (dupa denumire)...unt corporal cu ulei de floarea pasiunii (http://www.theshop.ro/product_info.php?products_id=357 ) si lotiune cu extract de fructul pasiunii (http://www.theshop.ro/product_info.php?products_id=504 )....o sa mai revin cu pareri despre produse.

In caz ca incercati si voi alte creme...sa ma anuntati!!!

Bineinteles, Maria, ne tinem la curent!

Eu vreau sa comand niste produse pentru fata (crema cu citrice antiiritanta, crema rosee despre care mi-a spus o cunostinta ca e foarte buna, si eventual balsamul cu caisa, care iar se pare ca e foarte bun).

Pupici si keep in touch [;)]!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...