Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

FIV in Ungaria 3

Postări Recomandate

Postat

asiid="red"> multumiim de vesti!!si io o paupacesc pe crinutaid="red"> si ii tin pumnii!!!

fetelor nu stiu daca voi mai ramane o zi..daca raman va dati seama ca nu va ocolesc!![:D]

oauuuu Mika si Leliuta id="red">ma bucur ca ati ajuns acasa cu bebeiii!!!

fuggg ca am treaba da revin..mai am o zi si plec..si nu mai am cum sa intru..asa ca..azi si maine ce mai putem sa vorbim[:D]

legaturoooooid="red"> e prima la unguri[:D]..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!id="red">

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!id="red">

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."id="red">

"Nimic nu-i imposibil!"id="red">

• Răspunsuri 291
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Salut fetele mele!!!

De data asta eu sunt, am ajuns astazi acasa cu printesa mica, dupa trei saptamani si suntem bine acum. Printesa a crescut putin, de la 2000 gr. la nastere, la 2560 gr. dimineata, in ultimele zile a pus tot cate 50 gr./zi.Chiar daca este micuta, important este ca-i bine, sanatoasa si zambeste la toata lumea.

Va pup acum, ma pun pe citit din urma sa vad care ce ati mai facut si revin sa va pove cum a fost.[dual][dual][dual]

Mi-ka

bebelusul meu

Postat

Mi-Kaaaaid="red">, felicitari mamico! sa-ti traiasca printesaid="red">, sa se faca o grasanica, sa va bucurati de ea si sa fiti sanatoase amandoua! abia astept sa ne pove cum a fost! multi [pup][pup] pt amandoua!

Tiaid="red">, multumim de vesti! pupa-le pe fete din partea noastra! [pup]

Feteloor, fi-mi-ar soarta sa-mi fie, maine incep Suprefactul si la 8 dimineata trebuie sa fiu la spital sa fac endoscopie[ups], ptr afurisitul meu de stomac![q][bang] mi-e cam teama ca am inteles ca-mi baga un furtun pe gat! daca-mi vine sa [vom] ce fac? a mai facut cineva asa ceva? stiti cum e ?

Imi vine si mie randul... id="purple">[il]/Pozele mele

Postat

Salutare fetelor!

Mi-kaid="red">, ma bucur ca esti bine si tu si "printesa ta".te pup si sa ramai in "cluul szegedinelor" chiar daca acum esti o "adevarata mamica".

Pussiid="red">, eu sunt bine, chiar mi-ar placea sa ne intalnim, poate in weekend.

Crinutzaid="red"> si Andicuid="red">va tin pumnii, sa vi se implineasca visul.

Eu am reusit sa ma programes la medic, tot am amanat dupa al doilea FIV, spre sa fie totul OK.Problema ca mi-a venit ciclul cu o saptamana mai repede ,ceea ce nu am patit pana acum, ma simt putin ciudat.E clar ca sunt ceva "urme" in timp dupa tratamentele de stimulare,dar trebuie sa ne asumam asta.

daca vine si Andreea in Timisoara, poate vin si eu cu voi, numai sa nu fie marti, ca e singura zi in care nu pot.

Va pup

Mirabela 11

Postat

Mirabelaid="red">, multumesc! sa dea DD sa fie asa! bafta multa la medic, sper sa fie totul bine la tine! sa stii ca si mie mi-a venit mai repede la primele 2 CM; am inteles ca e normal in urmatoarele 4-6 luni sa ai tot felul de senzatii ciudate pe la ovare si de la ciclu. Stai linistita ca nu cred ca ai vreo problema!

Tare mi-ar place sa poti veni si tu la intalnire! noi am vorbit in principiu,sa ne vedem pe 11 oct, asta inseamna miercuri dupa-amiaza, dupa 5,cred, asa ca , sper sa poti veni si tu! [pup]

Sa stiti ca m-am hotarat sa ratez endoscopia de maine! mie nu imi trebuie asa ceva, mai ales acum! oricum stomacul nu ma mai doare de 2 zile, si n-oi muri eu dintr-o gastrita (ca probabil asta e, sau chiar mai usor), ca am grija de ce mananc si stiu sa ma tratez si singura: regim adecvat si pastilute cand trebuie...

Imi vine si mie randul... id="purple">[il]/Pozele mele

Postat

Saluti,

Mikaid="red"> felicitari!!!! sa-ti traiasca Printesa!!! [pup][pup][pup]Vrem detalii!!!

Lianaid="red"> cred ca tu esti urmatoarea dupa Andicu, eu am prima programare abia pe 20.10. Oricum vorbim, tu la ce ora o ai, sau mai bine zis cand estimezi ca ajungi in TM, poate ne vedem numai la un citro scurt[pup][pup]

Mirabelaid="red">bine ca esti ok, nu-ti mai fa griji ca totul se rezolva, ne vedem miercuri??? Eu zic ca daca le vezi pe cele 2 gravidute ai de unde sa-ti ieie si tu o doza de un nou FIV... [pup][pup]

va pup pe toate[pup][pup][pup][pup][pup]

PUSSI

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...