Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)

Recommended Posts

• Răspunsuri 294
  • Creat
  • Ultimul răspuns

UTILE PENTRU MAMICI:id="blue">id="size2">

[medic] : despre vaccinuri cum creste [bibe]

Scutece...id="size2">id="purple">

(86) (85) (84) (83) (82) (81) (80) (79) (78) (77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) (14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1)

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani... id="size2">si 85 de episoade [;)]: id="red">

(85) (84) (83) (82) (81) (80) (79) (78) (77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) (14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1)

id="size1">

BEBELUSI DE "NOIEMBRIE-DECEMBRIE" 2005id="size4">id="Comic Sans MS">

[^] Cum au venit pe lumeid="size3"> [bibe]...

[il]Panoul de onoare id="size3"> [foto]

[^] Cum cresc piticii...id="size3">

Suntem 79 mamici [mamica] si avem in total 90 [bb], 48 [fetita] si 42 [baietel]id="size2">

OCTOMBRIE 2005id="size3">id="purple">

12 oct - amparoid="purple"> : [bibe] Davidid="blue">, [bibe] Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon">,

21 oct - roxisialexiaid="purple">: [bibe] Alexia-Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">,

21 oct - pineapple id="purple"> (30 ani): [bibe] Miraiid="red">, Japan, Miyazakiid="maroon">

23 oct - mandykschid="purple"> (32 ani): [bibe] Krisztianid="blue">, Clujid="maroon">

26 oct - Mirela Ancaid="purple"> (36 ani): [bibe] Cristian Andreiid="blue">, [copil]Cosminid="blue">, Bucurestiid="maroon">

27 oct - ancris (Ana Maria)id="purple"> : [bibe] Radu-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

27 oct - ralcatid="purple">: [bibe] Mihai-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

28 oct - lavi02id="purple"> (27 ani): [bibe] Natalia Cristinaid="red">, [copil]Silviaid="red">, Bucurestiid="maroon">

28 oct - monetid="purple"> (37 ani): [bibe] Mayaid="red">, [copil]Liaid="red"> (24apr2004)USA, Pittsburgh,PAid="maroon">

31 oct - RaluDid="purple"> : [bibe] Ioana Florentinaid="red"> [copil]Emiid="red">, Bucurestiid="maroon">

31 oct - Pitic-03 (Andutzy, Atena)id="purple"> (26 ani): [bibe] Tudor Dumitruid="blue">, Bucurestiid="maroon">

NOIEMBRIE 2005id="size3">id="purple">

2 nov - Noki_Laraid="purple"> (26 ani): [bibe]Sarahid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 nov - catutzaid="purple"> (26 ani): [bibe]Bianca Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 nov - teo_banuid="purple"> (23 ani): [bibe]Stefania Iulia id="red">, Campulung Muscelid="maroon">

2 nov - melkuid="purple"> (30 ani): [bibe]Daria Virginia,id="red"> Bucurestiid="maroon">

3 nov - Laviid="purple"> (28 ani): [bibe]Teodorid="blue"> [copil]Evaid="red">(feb2003), Bucurestiid="maroon">

3 nov - IrinucaRid="purple"> (23 ani): [bibe] Andrei Ciprianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

3 nov - Bicid="purple"> (30 ani): [bibe] Smaranda-Ioanaid="red">, USA, Bay Areaid="maroon">

4 nov - mimi dumyid="purple"> (28 ani): [bibe]Daria Ioanaid="red">, Bucurestiid="maroon">

4 nov - feeid="purple">: [bibe]Daniel Patrick Nicholasid="blue">, Frantaid="maroon">

4 nov - ionainaid="purple">: [bibe] Alexia Mihaelaid="red">, Clujid="maroon">

4 nov - hanucid="purple">: [bibe]Luca-Octavianid="blue">, Iasiid="maroon">

5 nov - Siminafid="purple">(37 ani): [bibe]Raluca-Ioanaid="red">, [copil]Deiuid="blue">(aug2000), USA, California(Ontario)id="maroon">

5 nov - manyid="purple">: [bibe]Hamudyid="blue">, Constantaid="maroon">

5 nov - alondra25.2006id="purple">: [bibe] Alice Antoniaid="red">, Rasnovid="maroon">

7 nov - Hildegardid="purple">: [bibe]Stefan Peterid="blue">, Aradid="maroon">

8 nov - zapacilaid="purple">: [bibe]Keagan-Alexanderid="blue">, USA, Coronadoid="maroon">

10 nov - Ripleyid="purple"> (30 ani): [bibe]Ana Ecaterinaid="red">, Clujid="maroon">

11 nov - Dayssyid="purple">: [bibe]Dragosid="blue">, Galati,id="maroon">

12 nov - ancatranaid="purple">: [bibe]Carla Ioanaid="red">, Bucurestiid="maroon">

13 nov - ane_mary24id="purple">: [bibe]Karynaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - mirabilisid="purple">(27 ani):[bibe]Iulia Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - dordia2000id="purple">(29 ani): [bibe]Stefan Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - coralia76id="purple">: [bibe] Andreeaid="red">, Sibiuid="maroon">

14 nov - gandacelid="purple">, (34 ani): [bibe] Bogdan Nicolaeid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - corapid="purple">: [bibe] Andrei-Petruid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - addyaid="purple">, (37 ani): [bibe] Razvan Georgeid="blue">, Bucurestiid="maroon">

15 nov - ancaloredanaid="purple">: [bibe] Vanessaid="red">, Germaniaid="maroon">

15 nov - felicia74id="purple">, (32 ani): [bibe] Ilinca-Teodoraid="red">, Bucurestiid="maroon">

15 nov - lumi6id="purple">: [bibe] Andrei-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

16 nov - proadelinaid="purple">: [bibe]Albert Alexandru, id="blue">, Petrosaniid="maroon">

17 nov - cristinamhid="purple">, (27 ani), [bibe] Iris Sabinaid="red">, [copil]Andrei Razvanid="blue">(2.08.2003), Bucurestiid="maroon">, poze

17 nov - bb_alinus (Alina)id="purple">(30 ani), [bibe]Amalia Mariaid="red">, Franta, Antibesid="maroon">

17 nov - anamariid="purple">, (30 ani): [bibe] Liam Edwardid="blue">, [copil]Alexid="blue"> (24.08.1993),

[copil]Liaid="red">, (21.10.2004), USA-Pittsburghid="maroon">

18 nov - xandra28id="purple"> : [bibe] Vladut Andreiid="blue">, Constantaid="maroon">

22 nov - dienutagravidutaid="purple"> (22 ani): [bibe] Luca Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

22 nov - Miha2006id="purple"> (28 ani): [bibe] Iulia-Andreeaid="red">, Devaid="maroon">

22 nov - Iris13id="purple"> : [bibe] Victorid="blue">, Torontoid="maroon">

22 nov - Mihaelutatid="purple">, : [bibe] Alex-Mihaiid="blue">, Bucurestiid="brown">

23 nov - Ina869id="purple">, (36 ani): [bibe] Rachel Georgiaid="red">, Canada, Ontarioid="maroon">

23 nov - Bileanaid="purple">: [bibe] Ana-Mariaid="red">, Brasovid="maroon">

24 nov - miraaid="purple">,[bibe] Milan Stefanid="blue">, Iasiid="maroon">

25 nov - anduta78id="purple">,[bibe] Luca Alexandruid="blue">, Bucurestiid="brown">

26 nov - Pico(Raluca)id="purple">(24 ani): [bibe] Maria Carolinaid="red">, [copil]Ioanaid="red">(09.04.2003), Brasovid="maroon">

27 nov - canuta-om-sucitid="purple">: [bibe] Dimitrie-Alexandruid="blue">, Clujid="maroon">

29 nov - ioana_77id="purple">: [bibe] Maria,id="red"> , Iasiid="maroon">

30 nov - lordraid="purple">(28 ani): [bibe]Dara Aletrisid="red">, Bucurestiid="maroon">

DECEMBRIE 2005id="purple">id="size3">

1 dec - pischi2003id="purple">(29 ani): [bibe]Alexandra Mariaid="red">, Iasiid="maroon">

1 dec - joy04id="purple">(29 ani): [bibe]Vlad Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon">

2 dec - ela27oanaid="purple">: [bibe] Oana Dariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 dec - silvia_did="purple">(30 ani): [bibe]Sergiu-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

3 dec - negaracristinaid="purple">(28 ani): [bibe]Stefania Eliseid="red">, Gura Humoruluiid="maroon">

3 dec - T_Ioanaid="purple">(25 ani): [bibe] Razvan Gabrielid="blue">, Bistritaid="maroon">

5 dec - Doinnaid="purple">(31 ani): [bibe]Zoeid="red">, USA - Indianapolisid="maroon">

6 dec - migaboid="purple">: [bibe] Bianca-Stefaniaid="red">, Bucurestiid="maroon">

7 dec - mara95id="purple">(32 ani): [bibe] Flavia Nicoletaid="red">, Brailaid="maroon">

7 dec - gabitacoid="purple">: [bibe] Mateea Ioanaid="red">, Bacauid="maroon">

7 dec - Bubamaraid="purple">,(31 ani): [bibe] Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

8 dec - salisaid="purple">(29 ani): [bibe]Anastasiaid="red">, Copenhaga, Danemarcaid="maroon">

8 dec - mirelaispirid="purple">: [bibe]Ana Monicaid="red">, Calarasiid="maroon">

9 dec - Madutza10 id="purple">: [bibe]Orlando-Andreeasid="blue">, Bucurestiid="maroon">

9 dec - anda77id="purple">: [bibe]Nichita Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon">

10 dec - mariailinid="purple">: [bibe]Ada Alexiaid="red">, [copil]Vladutid="blue">(2002), Bucurestiid="maroon">

10 dec - bianca_moid="purple"> (31 de ani): [bibe]Serban Mateiid="blue">, Clujid="maroon">

13 dec - tweety_77id="purple">: [bibe] Alexia Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 dec - tonculicaid="purple">: [bibe]Albertid="red">, Canada, Toronto-Timisoara id="maroon">

15 dec - adriana15id="purple">, [bibe]Raissa Maria,id="red"> Bucurestiid="maroon">

15 dec - madauid="purple">: [bibe] Alexia Mirunaid="red">, Bucurestiid="maroon">

16 dec - meemsid="purple">(26 ani): [bibe] Rianna Noelleid="red">, USA, Bay Areaid="maroon">

17 dec - tania-zid="purple">(30 ani): [bibe] Stefanid="blue">, Sibiuid="maroon">

19 dec - Leea_cvid="purple">(31 ani): [bibe] Tudorid="blue">, Baia Mareid="maroon">

19 dec - lavinusid="purple">: [bibe] ????id="red">

19 dec - Angi75id="purple">(30 ani): [bibe] Stephan Aidanid="blue">, Torontoid="maroon">

19 dec - paulaiid="purple">, [bibe] Anda Ioanaid="red">, [copil]Irina Mariaid="red"> (2001), Cluj Napocaid="maroon">

19 dec - ioanapid="purple">(38 ani): [bibe] Lucaid="blue">, Bucuresti id="maroon">

20 dec - Alexandrinaid="purple">(28 ani): [bibe] Mihaiid="blue">, Muresid="maroon">

20 dec - ionikka id="purple">(26 ani): [bibe] Aron Cristianid="blue">, Clujid="maroon">

22 dec - maria_alexiaid="purple">(29 ani): [bibe] Cristianid="blue">, Sibiuid="maroon">

22 dec - ilenutzaid="purple">: [bibe] Victorid="blue">, Bucurestiid="maroon">

24 dec - Gogolosid="purple">: [bibe] Mihaiid="blue">, Targu Muresid="maroon">

26 dec - Buluciid="purple">(27 ani): [bibe]Simonid="blue">, Azerbaijan, Bakuid="maroon">

28 dec - ank si bbid="purple"> (28 ani): [bibe] Irene-Karinaid="red">, Bucurestiid="maroon">

29 dec - stefanalexid="purple">: [bibe] Alexandruid="red">, Iasiid="maroon">

IANUARIE 2006id="purple">id="size3">

2 ian - Camelia Danielaid="purple">: [bibe]Alexandra Dariaid="red">, Buzauid="maroon">

id="size2">

Distribuie pe alte site-uri

Noki, D-ne Fereste, nu-s gravida, era o poza cu mine si un alt bebe mic!Asta mi-ar mai lipsi, sa mai fac un bebe acum!Nici amor numai fac, de frica!

Ioana, vorba ta, nu se merita sa dai atitia bani pe o salopeta,in caz ca totusi vrei s-o iei si cum te gindesti la al doilea bb, incearca o culoare unisex, s-o poarte si baietzelul!Eu i-am luat scaun de masa care se plieaza, de la firma evenflo, e tare bun dar acum nu-mi va mai fi de folos, daca plec de-aci o sa-l dau de pomana!O kestie super, scaunul e pe rotile si in bucatarie tare se mai amuza pe gresie!

Inca odata, sunteti niste fete extraordinare!Vreau sa va zic ca eram asa de trista, de mi-am luat copilul in parc ca sa pot plinge in voie!Nu vroiam sa ma vada sotul ca oricum si el e tare trist dar nu vrea sa-mi arate!Ma bucur enorm ca am reusit sa va cunosc personal , pe unele din voi, si ma simt asa bine cind citesc mesajele voastre si asociez mesajul cu fata persoanei!Am senzatia ca sunteti linga mine!

Oricum , eu sunt una din fetele care v-au facut de multe ori sa rideti, si nu vreau sa pierd aceasta trasatura de caracter.

Stiu ca Dumnezeu va avea mila de noi si vom iesi noi din situatia asta!

Multa sanatate bebelusilor bolnavi!ce e cu epidemia asta de muci?E vremea schimbatoare in Rominia?

Lavi , baga si tu o mica lunga enumerare cu acele alimente interzise pina la 3 ani!Mi-e frica sa nu mai fac vreo boacana!

Ce parere aveti de pastele alfabet, din comert?Eu i-am pus in supa si, nu stiu, aveam un feeling ca e devreme!

Tu , Dordia, i-ai facut taizei de casa?

Cristina Baku & [copil]Simon(26.12.2005)

Poze

Fetelor, sa va zic ultima mega-trasnaie a lui fii-mea: stateam cu ea in camera ei si ne jucam. la un moment dat ocheste ceva pe calorifer - ulterior mi-am dat seama de asta si incearca sa se catere pe el: un picior,

apoi celalat picior pana cand gata! a ajuns cocotata pe el de se tinea numai in maini. [alcool][alcool]

Era sa fac infarct...ma uitam la ea si nu-mi venea sacred. Apoi a repetat figura si am putut sa-i fac poza.

Apoi a trebuit sa-i iau cutiutza de Nutrinatal de acolo, ca dupa ea se catara.[:D]Io o folosec pe post de tinator de geam deschis...

Va pupicesc! Fug in carefour cu plod cu tot!

Poze cu Sarah si mami [mamica]

Filmuletze poznase id="blue">1 2 si 3

Varsta Sarah

Fetelor care aveti ceva cunostinte in domeniu...

Acum o saptamana a nascut o prietena de-a mea ce avea DPN 11 Noiembrie. A nascut o fetita de 2500 g, a scazut pana la 2250 g si in ultimele doua zile nu a luat in greutate nimica. Tatal fetitei ne-a spus ca-i face in maternitate injectii cu calciu pentru intarirea oaselor. E normal sa-i bage calciu asa de mica?

Cristina Negara cu

Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005

Filmulete Elise

Noki-[:)] mortala Sarah, ca de obicei. Cum se mai catara ea pe calorifer... Nici Elise nu are buricutul frumos format. Nici mie nu-mi convine dar... nu avem ce face. Prietenii nostri rad ca cica o sa aiba fata de ce sa-si agate cerceii...

Si Elise arata cu degetul.

Proadelina - care-i treaba cu hormonii? Desi am citit tot scutecul trecut, nu am vazut[alcool] nici un mesaj...

Si eu am aflat astazi ca o sa fac tratament toata viata[bang][:(][q][q].

Elise e un picut mai rau decat ieri. Nasul ii este infundat iar daca plange, nu mai poate respira. Haraiala care se aude cred ca e din gat nu din piept[:D]. Stranuta des iar ea se amuza de numa'... Parca cine stie ce minune face.

Cristina Negara cu

Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005

Filmulete Elise

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...