Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)

Recommended Posts

Vanish Oxy a scos 90% din piersica de pe cearceaf[bis] Vanish ruls [:D]

PS: eram datoare cu un raspuns: Joy hmmm, nu pricep decizia lui Stanciu, o sti el ce-o sti sau o fi omis...

El are niste alegeri mai ciudate - de exemplu dupa ce am terminat tratament ptr bronhiolita ne-a pus sa facem aerosoli cu Furosemid (diareic) pentru a preveni revenirea bolii. Pe net a gasit Doru un studiu in acest sens - cica Furosemidul este si bronhodilatator dar putini stiu. Ma rog! Eu i-as da Biotics preventiv.

Edit: Furosemidul este diuretic, nu diareic[:-)))]

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)id="limegreen">

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 294
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Lavi, mersi ca m-ai scos din ceata .De acord cu alimentele zise de tine mai putin carea de miel ( sunt borcanase ) pe care el o manaca bine .

Proadelina si CristinaN voi ati avut probleme cu tiroida si inainte de sarcina ?Sanatate lui Albert si pupici Elisei.

Noki, frumusica tare printesa in mov

Ma duc sa dau papa la baiat si apoi iesim la plimbare desi nu este foarte frumos afara

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »

<VIII p.1114>

Buna seara fetelor!!!

Am revenit si noi de la mama de la masa asa ca...hop pe DC. Nu am apucat sa pun pozele dar...ma invrednicesc in seara asta.

Maine ma duc la gineco sa imi fac din nou analiza Papanic. ca se pare ca nu imi trece asa usor candida si...inca ceva bacterii care tot apar. Fac tratamente si eu si sotzul si...pauza. Dar sper asta sa iasa ok desi abia peste 1 luna primesc rezultatul. Asta e!

Va pup si...noapte buna!

[s][s] Salisaid="red"> sa iti traiasca printzesa si sa fie sanatoasa!

Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian

14.11.2005

Hello seara si de la noi!

Io-s tare happy: azi a facut pispirica mea primii pasi timizi, dand drumul de la manutza mea si mergand singurica inspre carucior. tare m-am emotionat. Imi venea sa plang de bucurie si emotie! Apoi cred ca s-a speriat de marele avant avut, ca nu a mai repetat figura, dar e vreme de amu inainte, nu?[;)]

Ma bucur ca v-au placut pozele noastre si multumesc mult de aprecieri![pup][pup]

Hai sa ma mai laud: [:D]Filmuletz cu Sarah dansand, cocotandu-se pe calorifer si balacindu-se in caditza. Sunt 3 filmuletze, unul langa altul.

Adyya- mai, tare de tot Razvanelul! I-a repetat figura lui tac-su? [:D]

Dordia- asta seara te-am sunat, dar aveai mobilul inkis. mai detaliaza putin, te rog, locatia de saormariei de unde ai luat bunatatile alea la intalneala. Nu e vorba de Dines, nu? Aia cu verde, chiar pe Blv Cantemir? Ca io am mers pe o stardutza de vizavi si nu am gasit nici o saormarie acolo.

Xandra- ce figura esti...[:-)))][:-)))]imi amintesc si io cum te sunat sa te intreb daca sa merg la spital sau nu. Da fapt, eram inainte in conferintza cu mai multe fete de pe aicea si va intrebam ce sa fac. Apoi am plecat cu masina la nascare.[auto]Eeee...ce vremuri.[8**]

Anda77- nici o veste? Ce ai hotarat? Cum te-ai descurcat la botez? Dar maine? Off...da un semn.

Cam asta pe ziua de azi.

Va pupicesc si va dorec o noapte linistita cu bebelaci dormitori.[:p]

Poze cu Sarah si mami [mamica]

Filmuletze poznase id="blue">1 2 si 3

Varsta Sarah

Fetelor sper ca maine sa am timp sa descarc poze ca azi...nu mai am chef.

Nokiid="red"> acea minunata shaormarie se afla pe prima strada la dreapta de la intersectie in sensul catre unirea. Dar iti dau nr. de tel si numele ei:::MITATITA si tel = 3314037;0723/791112;0746/221516. program intre orele 9.30-19.00(sambata 17.00) si mai au si pag. www mancare-traditionala.ro Au intr-adevar o mancare excelenta!

Va pup si ...pe maine!

Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian

14.11.2005

hellouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, lume [cheers]

ica aparui si io dupa lupte seculare, m-am trezit chitita sa scriu, nici nu m-am spalat pe dinti. ca de citit mai citesc, da de scris nu mai apuc

asa... sa dau si eu oficial vestea ca sunt insarcinata - am vo 10sapt - o sa-mi schimb si semnatura (uf, a venit ardeiu peste mine si scriem concomitent)

- ardeiu ieri a luat-o la mers prin casa, stateam noi si leneveam si-mi zice tac'su: tu vezi ce face fi'tu? si el mergea tip-tip - l-am vazut facand vreo 4 pasi si la un moment dat s-a prins ca ceva nu-i in regula si buf in fund - foarte comic.

-al meu nu s-a urcat inca pe calorifer, in schimb s-a urcat pe masa - prin pasi marunti - intai pe scaunelul lui, dup-aia pe scaunul mare, dup-aia pe masa [bang]. partea nasoala e ca el nu stie sa se dea jos decat cu capul inainte, asa ca ma felicit ca l-am vazut la timp - chef de poze n-aveam atunci

va las, ca ardeiu se duce catre tv (sunt teletubbies, preferatii lui) si tre sa-l iau de-acolo. ma gandesc serios sa iau un tv lcd, ca i se lipesc ochii de ecran la asta [bang][bang][bang]

paaaaaaaaaaaaaaaaaa si promit sa mai scriu

o zi buna

c & andrei-ardei [zz] & cireshik 10+[il]

c & andrei-ardei [zz]

14 noiembrie 2005

Corapid="red"> eu m-am trezit cu gandul sa te sun sau SMS, dar am zis ia sa vad totusi sa nu fi postat, sa ma fac de banc.

Pupam ciresica!!!

Gravidutelorid="red"> [gravi] ce ziceti sa va trecem in lista cu semnul [gravi] plus DPN?

Asa am stii cand sa facem galerie [majoreta]!!!

nokiid="red"> adika aseara va plimbati prin zona.....

Shaormaria aia e pe strada Lanariei daca o stii, intre Cantemir si intersectia cu Sincai.

Felicitari umblaretilor Sarahlino si Andreiasid="red"> [il]!!!!!

Buna dimineatza! Eu sunt la [cafea] de dimineatza, si incerc sa recuperez !

Corap, bine ai revenit ! Felicitari pentru sarcina [bis] (anuntata oficial)id="size1">! Sa dea Domnu sa ai o sarcina usoara si sa ai un/o bebe/bebelina sanatos/a, voios/a si frumos/a !!! Felicitari si pentru Andrei cel mergaretz![pup][bis]

Noki, e super dulce Sarah [cool] ... insa tre' sa stai numai cu ochii pe ea! [pup]-ici Sararicii mergaretze! [cool] [bis][disco]

Au inceput piticii sa-si dea drumul la mers![cool]

Maria, e super programul de lucru de 4 ore de la 10 la 14 ! [cool] Eu am program de 6 ore spre 7 - 8 .... [xx(]

Ina iti multumesc ca te gandesti si la noi [pup]! Ce sa-ti spun; ma gasesc in aceeasi dilema, care a ramas nerezolvata ... ca de obicei! Sincer, eu inclin spre a ramane eu acasa cu ea pana dupa sarbatori, sa o salt un pic cat sa mearga singurica si sa o alaptez in continuare, insa sotul, nici nu vrea sa auda ... I-am spus ca pentru mine copilul e prioritatea no. 1 si mi-a raspuns ca trebuie sa ai ce sa-i oferi, daca e propritate ! Treaba e, obiectiv vorbind, ca ne descurcam si cu indemnizatia aia si salariul lui fara probleme ... insa, ce sa mai zic ... no comment! Probabil ca o voi lasa pana la urma la maica-mea in timpul saptamanii, insa nu vreau sa o intarc pana la 1 an (am si eu un pitic pe creier [hc])! Vom vedea !

Cami mami & Daria [olala]

Did="red">aid="blue">rid="yellow">iid="green">uid="orange">cid="red">aid="purple"> cid="red">rid="blue">eid="orange">sid="purple">tid="green">eid="orange"> sid="red">iid="orange"> iid="green">aid="purple">rid="blue"> ... cid="red">rid="blue">eid="orange">sid="purple">tid="green">eid="orange">!

[foto]Mami si [copil] Dariuca (02.01.2006)

Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez) id="teal">id="size1">id="Book Antiqua">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...