mamica noiembrie-decembri Postat Octombrie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 Scutec nou! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bianca_mo Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 buna dimineata! multumim celor ce s-au gandit la noi... suntem veseli iar, cred ca dintii mai inainteaza in gingii ca are din cand in cand 2, 3 zile de agitatie in rest e super cuminte...si Serban se joaca acum cu aruncatul jucariei, obosesc de cat ma aplec, dar nu e bine sa nu intri in joc, el invata asa.. altele despre noi: bem apa din cana, nu ii place ciocul, face tai , imi arata ochii si nasul la oricine, nu la el ca nu are cum, stie unde sunt cainii, pisicile, face precum calul si masina, arata cu degetul becul si icoanele, deci ce e sus, altele le priveste, nu le indica, se ridica singur in patut, umbla si de o singura mana, ne pupa si ne strange in brate, de fapt maximul de tandrete e sa se lipeasca nas in nas cu noi... e tare dulce... spune mama ,tata , fara adresa, dar da si papa le spune cand vrea ceva.imi da tot ce are in mana sa pap LAVIid="green">, si eu il adorm in casa exclusiv cu titi, ar cam trebui sa incerc variante de adormit pruncul si altfel, dar asa de comod si rapid e modul asta...altfel ritual cu citit, mangaiat, tai tai la jucarii avem... se vorbea despre poze scoase pe hartie, pt album bebe, eu i-am scos in fiecare luna 3, 4, 5 poze mai frumoase, mie imi place sa rasfoiesc albumul, sunt mai retro, desi am mii de poze in format electronic... va pup si o zi usoara![flo] uitam: imita gesturi ca: deschide gura, scoate limba, ridica bratele, se culca pe perna ca noi... Bianca, mama lui Serban 10 decembrie 2005id="purple">id="teal"> http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noki_Lara Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 Mneatza si de la noi! Sarah nu mi-a facut febra deoc nici ieri si nici azi de dim - cat am vazut-o, la bibele de ora 7, ca acuma face nani. De dorit a dormit perfect, nu s-a trezit deloc. A zis doctorul ca daca nu erupe nimika pana maine facem urocultura pentru suspectarea de infectie urinara. Sper sa nu fie nici una, nici alta. Dar tot nu stiu de la ce a putut fi febra aia mare, asa ca...asteptam eruptii. Feli- io personal nu cred ca are gripa. Iar de scos afara mi-a zis chiar doctorul ca e ok s-o scot, dar am ferit-o de copii cat am putut - ca sa nu ia si ei daca chiar are. Migabo- ce bine ca ai mai intrat cu vesti! Felicitari pentru pa-pa! Mandy- am vorbit aseara cu doctorul si mi-a zis ca laptele de vaca sa-l clocotesc odata dimineatza si apoi pot doar sa-l incalzesc cand i-l dau intr-un vas care sa fie doar al Sarei. Io asa o sa fac. Biberoanele mi-a zis ca dupa un an sa nu le mai fierb, ci le spal bine si le clatesc cu apa fiarta sau apa plata. Sa va zic drept, cred ca le voi fierbe in continuare, ca daca fierb apa separat sau daca trantesc in ele si 2 bibe - ca io atatea fierb- nu mi se pare mare deosebire si pentru mine e o procedura taaare usoara. Addya- quote:Alalteieri noapte s-a trezit de vreo 20 ori urland la greu, a dormit cu mine in pat shi m-a calarit, mi-a tras picioare in gura, mi-a jumulit cam 3/4 din podoaba capilara, m-a balit si mi-a tras partzuri in nas id="quote">id="quote"> Bai, ma tavalesc pe jos de ras la postarile tale. [:-)))][:-)))]Sanatate multa conasului! Cu laptele si sterilizatul tu ai dreptatea mea, lejer as putea sa fac si io la fel...la cate prostii a halit fii-mea de pe jos si o face in continuare...dar mai astept nitzel. Meems- cu incredere poti da pe dinti, asa zice io, fana datul vinei pe dinti. Si noi patim la fel in fazele de crestere a mugurelui dentar. spor la spartul gingiei! Silvia- yuuuu-piiii, am avut dreptate![bis][bis]Cu picaturile, m-am uitat pe prospect si acolo lafel zicea pentru varsta de un an. Plus ca asa mi-a zis doctorul. Cu kg ai dreptate, dar faza naspa e ca noi vom ajunge la "standardele internationale de grasimi"[:D] nu stiu cand..la pstele cailor. Chiar m-am distrat: pe Panadol in dreptul tonajului de 8 kg screi varsta de 6 luni: "8-10 kg - 6-12 luni- 5 ml", iar apoi la "1-2 ani-7 ml". Deci ce sa te mai ghidezi si dupa astea....M-am luat dupa doctor, ca doar el ma scoate din belea. Sper. Angi- asa e cu temperatura si dintii - nu mai mare de 38.5. Poate totusi am fost noi exceptia - Doamne ajuta![;)] Ela- unele gesturi..asa..vag mi se pare ca seamana, dar nu pot preciza exact care. Adica mai mult aerul de la tati de exemplu. sau modul cum doarme, de la mine. Adica exact ca o broasca.[;)] Dau send placintei si revin. Poze cu Sarah si mami Filmuletze poznase id="blue">1 2 si 3 Varsta Sarah Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ela27oana Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 NEATA SI DE LA NOI, la 3 am reusit sa adorm ,offf ce lume ,dupa ce ua bocit in apartament s-au mutat pe hol la barfa si pe la 2 jumate radeau,am adormit de obosita ,am luat-o pe uka cu mine in pat ca se tot foia,si ne-am trezit la 8.30 ma asteptam ca ea sa nu doarma dar in afara de cateva foieli ,a dormit CATUTZA- la noi este asa daca sunt doar eu cu ea acasa si ies din camera nu zice nimic,exemplu acum sta de o ora in patut,eu mi-am facut cafea ,o baie ,si un pic de ordine si nu a zis nimic,daca e si tati acasa si ies eu sau el din camera urla si se trage cu mainile de par ,clar rasfat,am lasat-o intr-o zi sa vedem ce face si o urmaream prin usa usor deschisa,plangea apoi mai ridica capul sa vada daca vine cineva si iar incepea din ce in ce mai tare[alcool][alcool] Ela si Oana-Daria Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joy04 Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 neata neata fetele. nu am apucat sa citesc... sa va zic de noi: tot ne trezim noaptea, chiar sa mancam de 2-3 ori. dar putin, nu va ganditi ca mult, abia 100 ml.... dar parca m-am odihnit mai bine. plus ca am mai lasat gospodaria si am stat numai cu el si nu a mai facut crize de urlat... cu lingurita nu vrea NIMIC. acum a mancat PESTE din cioarbita. carasel, i l-a curatat bine mama, l-am mai luat si eu la mana si a mancat un pestisor. pe de alta parte, eu is suparata ca a murit tatal meu. ai mei sunt divortati din 1990...nu tineam legatura, inca eu eram nervoasa si ffff suparata pe el - din nspe mii de motive- si nu credeam ca o sa ma stranga inima cand va muri. acum parca imi pare rau ca nu am vb cu el...ca ma tooot ruga cand ma mai duc pe acolo sa-l anunt sa ne vada....asta e. naspa e ca statea intr-un camin de nafamilisti, era caz social fara locuinta... soramea este distrusa. plangea de nu se mai putea opri. si la fel imi vine si mie, dar sunt cu socrella acasa...asta micu este mai linistit si nu-mi vine sa-l stresez si pe el.... o sa mai intru poate diseara daca nu plec la ploiesti. va pup pe toate si SANATATE BEBELACILOR BOLNAVI joy si [bibe]Vlad Andrei id="blue">id="Arial Black">01.12.2005 ardeiasul meu umplut Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.