Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tarafashion

Recommended Posts

Imi cer scuze,stiu ca a fost deschis un subiect despre tarafashion,dar nu reusesc deloc sa-l gasesc.Vreau sa intreb pe cele care au comandat deja in cat timp vine comanda.Am ales prin Courier, scriau ca vine chiar si in 24 de ore,dar dupa ce am plasat comanda au scris ca vine in 72 de ore incepand de maine.La voi cum a venit?Ma tem ca sambata n-are cum sa vina,iar eu plec duminica din localitate,in plus chiar as fi avut nevoie de articolul respectiv inainte de plecare.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Andreea20, cred ca la tine au venit atat de repede pentru ca esti din Bucuresti.Deci te suna sigur inainte de a veni?Si pot sa le dau o alta adresa decat cea pe care am dat-o in formular?Ca n-o sa fiu maine la adresa pe care le-am dat-o.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...