Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

embrion incomplet?

mistique

Recommended Posts

domnul doctor, am 24 de ani, si timp 6 ani de activitate ssexuala, nu am ramas insarcinata, chiar daca nu m-am protejat. acum, dupa ce am facut 3 teste de sarcina, am facut un eco, si mi s-a spus ca sunt insarcinata in 2 saptam. datorita unor nelamuriri, am facut alt eco, cu un aparat mai bun, si am aflat ca sunt insarcinata in 1 luna si 5 zile, lichid in Douglas, si uter antero-verso flexie, astfel incat, practic sacul nu l-a putut vedea decat foarte greu. dupa 1 sapt, ma intorc la acelasi ecograf si sacul de altadata apare ca o formatiune fibroasa, ce nu parea sa fi crescut de le prima consulatatie. astfel, am avut cu totii suspiciunea de sarcina oprita in evolutie. am facut beta HCG-ul, si a iesit cu un titru cam mare ptr o sarcina ce ar fi trebuit acum sa aiba 1 luna si 3 saptam. mentionez ca am si colul deschis, dureri cam mari, fapt pentru care nu ma risc sa merg la un consult ginecologic.

as vrea sa stiu, cum ar trebui sa procedez sa aflu exact daca sunt sau nu, daca embrionul e viabil, ce pot face sa tin sarcina [a RH neg, iar sotul RH poz], si tratament, inafara de NO-spa SI duphaston. poate fi un embrion incoplet? si daca da, de ce nu este eliminat?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...