MaryP Publicat Octombrie 11, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 11, 2006 Nu gasesc niciunde si sincer mi-e teama ca poate sa sara bucati in papa lui bebe! Ma insel??? O razatoare normala nu e buna? RAZVAN MIHAI – puiul meu drag Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaryP Postat Octombrie 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2006 Bineinteles ca pentru suc! Mixer mai incolo, cand dau si pulpa! Am priceput! Si de unde pot sa cumpar oare? De pe vreun site gasesc? Eu nu sunt din Bucuresti si aici nu gasesc mai nimic ! RAZVAN MIHAI – puiul meu drag Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Octombrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2006 Mary dar la ce folosesti tu razatoarea? ca e pentru scoc sucul din legume/fructe. si da, trebuie de sticla pentru ca este non-reactiva si nu da reactii cu aciditatea fructelor. daca te referi la pasat mancarea atunci cel mai bun e un blender sau un mixer din acela vertical, mic. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Octombrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2006 gasesti la orice magazin de casnice, oale, tigai, etc, sau in metro/selgros, in supermarket-uri....am vazut cam peste tot. (ai zis "papa"....si ma gandeam ca e vb de pasat mancarea ) Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirimie Postat Octombrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2006 Eu am si nu am folosit-o decit o singura data, e greu de tot de folosit dupa parerea mea. Eu am facut suc la masina de facut suc si piure de fructe in blender (unde singura parte metalica e cutitul). Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos Poze de la Mot Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzam Postat Octombrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2006 Nici eu nu am cumparat razatoare de sticla si nici nu i-am simtit lipsa. Mixerul vertical a fost sfant la mancarea baietelului meu. Inca il mai folosesc pentru carnita, ca n-are Andrei inca maselute. Gabitzaid="blue"> si nazdravanul Andrei-Stefanid="blue"> (25.05.05)Poze noi cu maimutzica id="size1">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monu Postat Octombrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2006 Razatoare de sticla aeau la Selgros. Monu [gravi][fetita]21+ si [zana]Alexia Ioana (24 mai 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice2004 Postat Octombrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2006 Dar de ce cauti razatoare de sticla ?? Io am avut mereu o pata pe creier cum ca se pot desprinde bucatele mici de sticla in mincare !! De aceea am folosit cu mare succes razatoarea de plastic pe care am gasit-o la vinzatorii de casnice de la noi din piata (eu stau in cartierul salajan, la piata Titan). A fost foarte practica la vremea inceputului diversificarii, cind radeam morcovi si mere pentru sucul lui andrei ! Pupici si bafta ![flo] Alice si Andrei Poze 2004 2005 2006 Filmulete Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codruta_grg Postat Octombrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2006 Subscriu la ce a scris Alice. Eu am gasit razatoare de plastic la orice magazin de chimicale (suna ciudat....[alcool] dar acolo e si raion de plasticuri) Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia"> Petra Alexandra (9 august 2005)id="orange">id="orange">id="Georgia"> [foto]id="orange"> ,id="orange"> [foto]id="red"> asa crestem noi id="red">id="size2"> SCOALA SKI parinti clujeni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaryP Postat Octombrie 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2006 Am gasit de plastic! Da fapt sotul meu a gasit! Crek e mai buna! Multumesc! RAZVAN MIHAI – puiul meu drag Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.