Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Neaparat razatoare de sticla (diversificare)??

Recommended Posts

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mary dar la ce folosesti tu razatoarea? ca e pentru scoc sucul din legume/fructe. si da, trebuie de sticla pentru ca este non-reactiva si nu da reactii cu aciditatea fructelor.

daca te referi la pasat mancarea atunci cel mai bun e un blender sau un mixer din acela vertical, mic.

Roxana

Distribuie pe alte site-uri

Eu am si nu am folosit-o decit o singura data, e greu de tot de folosit dupa parerea mea. Eu am facut suc la masina de facut suc si piure de fructe in blender (unde singura parte metalica e cutitul).

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Nici eu nu am cumparat razatoare de sticla si nici nu i-am simtit lipsa. Mixerul vertical a fost sfant la mancarea baietelului meu. Inca il mai folosesc pentru carnita, ca n-are Andrei inca maselute.

Gabitzaid="blue"> si nazdravanul [bonjovi] Andrei-Stefanid="blue"> (25.05.05)

id="right">

Dar de ce cauti razatoare de sticla ?? Io am avut mereu o pata pe creier cum ca se pot desprinde bucatele mici de sticla in mincare !! De aceea am folosit cu mare succes razatoarea de plastic pe care am gasit-o la vinzatorii de casnice de la noi din piata (eu stau in cartierul salajan, la piata Titan). A fost foarte practica la vremea inceputului diversificarii, cind radeam morcovi si mere pentru sucul lui andrei !

Pupici si bafta ![flo]

Alice si Andrei

Poze 2004 2005 2006 Filmulete

Subscriu la ce a scris Alice.

Eu am gasit razatoare de plastic la orice magazin de chimicale (suna ciudat....[alcool] dar acolo e si raion de plasticuri)

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[8**] Petra Alexandra (9 august 2005)id="orange">id="orange">id="Georgia">

[foto]id="orange"> ,id="orange"> [foto]id="red">

asa crestem noi id="red">id="size2">

SCOALA SKI

parinti clujeni

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...