olguttza Publicat Octombrie 11, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 11, 2006 ...asupra unei posibile viitoare sarcini? mentionez ca e vorba de tratament pentru glaucom (travatan, mai exact). este cumva toxic dpdv al conceperii unui copil? ma macina intrebarea asta de cateva luni, de cand el a fost diagnosticat si a inceput sa-si puna picaturile astea. stiu ca boala este ereditara (o are si mama lui) si ca este posibil ca si copilul sa o mosteneasca, lucru care ma deprima teribil...dar, chiar vreau un copil, ma rog sa apara (caci intarzie inca) si ma rog sa fie sanatos!! Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data. De la nunta... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delsim Postat Octombrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2006 Nu are nici o influenta tratamentul sotului tau. Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olguttza Postat Octombrie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 Multumesc frumos de raspuns! Parca mi-ai luat o piatra de pe suflet...!! [flo] este adevarat ca riscul de mostenire a bolii la copii ajunge pana pe la 25%?? mie mi se pare un procent marisor... Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data. De la nunta... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.