ECMI Publicat Octombrie 11, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 11, 2006 Tatal meu urmeaza sa faca poimaine o coronografie. Ar putea cineva sa-mi dea niste informatii despre interventie? Ma gandesc la cineva care a trecut deja prin experienta asta. Multumesc Maria si Ilinca La plimbare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delsim Postat Octombrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2006 Tatal meu a facut. Ce anume te intereseaza? Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Monica-Elena Postat Octombrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2006 Si cumnatul meu a facut in urma unui infart si i-a fost bagat un stand. Operatia se face sub anestezie locala si pacientul o poate urmari pe monitor.Dureaza maxim o ora. Se baga o substanta de contrast ptr a se vedea unde este problema la inima, eventual se si poate face operatia de desfundare a arterelor si se pune standul. Multa sanatate! Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel Esentele tari se tin in sticlute mici. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ECMI Postat Octombrie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2006 Multumesc frumos. Ma gandeam ca nimeni nu-mi raspunde pentru ca am utilizat denumirea prescurtata. Tocmai in dimineata asta se intampla. Citisem pe net una-alta, dar vroiam sa stiu detalii de la cineva care a trecut prin asta: senzatiile avute in timpul procedurii, efecte secundare... Este o investigatie dificila, cu riscuri majore si eram ingrijorata. Maria si Ilinca La plimbare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.