Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Haine XXL?

Recommended Posts

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

De vreo saptamana bantui magazinele din Bucuresti sa-mi cumpar ceva de imbracat pentru o nunta.Eu port 48,chiar 50 la sacou cateodata din cauza sanilor[bang]Nu am gasit nimic!Sau ma rog aproape nimic.Tot ceea ce am vazut frumos,sa-mi placa sunt marimi,44-46 maxim!Cele bune de mine,sunt niste saci fara forma,fara gust,un sacou lalai si o fusta si mai lalaie,lunga dreapta,oribile!

Daca stiam ca nu gasesc nimic imi cumparam material si-mi faceam,dar asa pana sambata cine naiba imi face mie tzoale de nunta!

Voi cele care purtati marimi ca si mine,de unde va luati haine frumoase,care sa va placa si sa nu arate ca pentru femei de 50-60 de ani[biz]

"La vita e bella"

poze

Distribuie pe alte site-uri

Si sora mea are aceeasi problema. Cand vine in Bucuresti, alergam dupa haine si nimic. Tot ce este frumos, elegant si cat de cat tineresc se fabrica pana la masura 46. Deci daca nu esti subtirica...Eu am mai gasit un magazinel, la Armeneasca, vis a vis de Pireus Bank (undeva pe colt) unde sunt haine pentru persoane mai plinute si foarte dragute. De asemenea, la Piata Dorobanti, la rond sunt niste magazine. Uneori gasim lucruri dragute la Steilman sau in Magazinul Unirea (la etajul doi parca vis a vis de Tina R) sau in Magazinul Victoria la ultimul etaj (mama si sora mea au gasit acolo costume pentru cununia mea civila foarte dragute).

Bafta si distractie placuta.

Moira

bine v-am gasit! ce subiect interesant!!!!

Tine aripioara asta, voinice...

Bazar pentru ALEX

[foto]

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,

dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;

esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;

ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.

Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

id="size1">id="size2">
id="orange">

Sa stiti ca problema nu e numai cu marimi mai mari decat 46. In general daca esti de la 42 in sus ai sanse mult mai mici sa gasesti ceva. Cel mai probabil daca au avut s-a vandut.

Ce nu pricep tricotantii e ca exista o piata pe care se pot dezvolta linistiti si face bani. Ca femei care vor sa se imbrace frumos exista din plin.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.id="green">id="Tahoma">

Problema cu care ma confrunt in mod frecvent este cea a taliei. Imi intra si fantalonii si fustele, insa nu se inchid! [bang]

Si m-am intrebat mereu de ce oare croiesc aia hainele pt pulpe de 46 si talie de 42! [bang]

Hai ca la bluze ma mai descurc.......o camasa o port cu maieu si evit problema sanilor care nu ma lasa sa tin nasturii inchisi pana sus.

Anka[mamica] si [/link]"]Ubitu [copil]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...