Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mi-e teama :((

Recommended Posts

Buna!

am o mare teama: s-ar putea sa fiu insarcinata si ma ingrozeste faptul ca lucrez intr-un laborator, fac experiente chimice :((

tocmai am citit ca intre zilele 0-11 nu exista nici un pericol, bebe alege daca "ramane sau nu"; teoretic as fi in ziua a 9a si nu cred ca un test de sarcina ar fi relevant; in afara de oboseala, durere de spate si nervozitate n-am nici un simptom :(( ; nu ma dor sanii, nu observ nici o schimbare la ei :((.

ma gandesc cu groaza sa aflu ca sunt insarcinata si am lucrat in laboratorul ala peste cele 11zile; avem f mult de lucru, nu-i pot spune profului ca eu cred ca sunt insarcinata si trebuie sa trec la activitatea teoretica; daca nu sunt, pe viitor poate gaseste el motiv sa ma puna "pe liber" caci doar are nevoie de negrisori, nu de mamici :((

credeti ca exagerez??? oare bb nu va fi afectat pana in mom in care pot afla printr-un test de existenta lui?? din pacate nu ma pot "eschiva", chimia se face in laborator si deci... trebuie sa fiu acolo

am citit ca un complex de vitamine B si acid folic m-ar ajuta, l-ar ajuta mult pe bb

ufff... de ce nu stim sigur de bb din a 2a zi???

astept sfaturi si idei de la voi... va multumesc!

Oana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

OANA teoretic nu ai cum sa stii sigur ca esti insarcinata din ziua a 9a!!!simptomele apar dupa 6 saptamani de sarcina!starile tale de oboseala si alte cele se pot datora si imaginatiei tale bogate!ca iti doresti sa fii gravida!eu iti tin pumnii si te sfatuiesc dragastos sa iti vezi de treburile tale!atata timp cat nu inhalezi aburi otravitori,nu bei substantele rezultate in urma experientelor [:D],nu ai de ce sa-ti faci griji!sa auzim de bine si sa fie cu ochisori!id="red">id="Comic Sans MS">

RAALUCUTZA&id="red">[copil]id="red">RAUL CELESTIN (21 mai 2006)id="blue">id="Comic Sans MS">

id="left">
POVESTEA NASTERIIid="Comic Sans MS">
id="left">

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...