catalynaa Postat Octombrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2006 Uite aici niste lamuriri:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85264 Din cate am inteles toata baza de date cu numele userilor desprecopii a fost tranferata pe super eva. Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalynaa Postat Octombrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2006 quote:Originally posted by FlafloAm citit lamuririle care nu m-au lamurit deloc! Nu am fost nici intrebata si nici macar anuntata ca apar pe acest forum, asa ca doresc sa fiu stearsa de acolo!Flavia si Bianca[copil]id="quote">id="quote">Nici pe mine nu m-a intrebat nimeni si nici nu vreau sa apar pe noul site pentru simplul motiv ca nu ma intereseaza.Din cate am inteles numele userilor care nu se logheaza timp de 2 saptamani pe supereva se vor sterge automat.Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalynaa Postat Octombrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2006 Iar apar postarile aiurea........ Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaflo Publicat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 12, 2006 As dori sa mi se comunice URGENT cum pot sa nu mai apar pe Supereva!! Si as fi vrut sa fiu intrebata daca doresc sa fiu membra pe acest forum, nu sa apar din oficiu si sa aflu din gresala.... Flavia si Bianca[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaflo Postat Octombrie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 Am citit lamuririle care nu m-au lamurit deloc! Nu am fost nici intrebata si nici macar anuntata ca apar pe acest forum, asa ca doresc sa fiu stearsa de acolo! Flavia si Bianca[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qamar Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 quote:Originally posted by FlafloAm citit lamuririle care nu m-au lamurit deloc! Nu am fost nici intrebata si nici macar anuntata ca apar pe acest forum, asa ca doresc sa fiu stearsa de acolo!Flavia si Bianca[copil]id="quote">id="quote">da' repede, ca se consuma impulsurile, nu?(joking...[flo])Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006)[cit]id="Comic Sans MS">id="size1">Ce mai citim noiid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1">Noi prin Parisid="size1">id="Georgia">Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabbriela Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 florin si mirela sunt in vacanta, asa ca putintica rabdare si sunt sigura ca la intoarcerea lor daca cineva nu vrea pe supereva va fi sters din baza de date.id="purple">quote:Originally posted by FlafloAm citit lamuririle care nu m-au lamurit deloc! Nu am fost nici intrebata si nici macar anuntata ca apar pe acest forum, asa ca doresc sa fiu stearsa de acolo!Flavia si Bianca[copil]id="quote">id="quote">Sanatate si numai bine [flo]id="purple">Nicole mami lui Julian[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1"> Atelierul Piticilorid="size1">id="right">id="purple">Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!id="red">id="size1">Tine aripioara asta, voiniceid="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craciunitza Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 quote:Originally posted by desprecopii exact- noi am facut asta numai in caz ca doriti sa intrati cu acelasi nick si parola. dar - in doua saptamani, nu va mai fi nici o legatura cu baza de date de la DC. id="quote">id="quote"> (mesaj scris la 02.10.2006) Astazi este ultima zi cand bazele de date sunt comune. Au fost siguri ca supereva va avea un succes rasunator si ne vom imbulzi sa ne inscriem Nu certati copiii cand viseaza! Impotriva banarii lui Jocelyn. Poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nematics Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 Craciunitza, pai 2+14=16 octombrie! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karina Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 quote:Originally posted by FlafloAm citit lamuririle care nu m-au lamurit deloc! Nu am fost nici intrebata si nici macar anuntata ca apar pe acest forum, asa ca doresc sa fiu stearsa de acolo!id="quote">id="quote">Anuntata ai fost, dar n-ai citit tu ! Supereva.ro - bineinteles :) - confidential Adminii au incercata sa ne ajute, sa ne fie mai usor. Si stii de ce ? Ca mai au o experienta asemanatoare. In septembrie 2002 cind a aparut acest forum, eram un grup de useri pe vechiul forum care am asaltat adminii exact cu aceasta rugaminte: sa ne pastram nick-urile de pe vechiul forum, ca sa putem sa ne recunoastem... Atunci nu s-a putut, dar probabil ca adminii au tinut minte si acum au vrut sa se revanseze. Din pacate nu s-au gindit ca unii nu sint de acord. Asta e, trebuie sa-i intelegeti si pe ei, ca nu pot multumi pe toata lumea.[pup]Karina [sofer] + Bogdanel [bicla]Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine Tine aripioara asta, voinice Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.