Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Paul Hunter

Recommended Posts

Nu stiu cate dintre voi se uita la Snooker, dar care se uita, vor afla o stire trista: Paul Hunter, un baiat tare dragutz si talentat a incetat din viata luni, la 28 de ani. Avea o fetitza de 4 luni!

Dumnezeu sa-l odihneasca!

http://www.hotnews.ro/articol_57673_4_-1_n823-Paul-Hunter-pierde-in-fata-cancerului.htm

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Dumnezeu sa-l odihneasca!

eu am fost socata aseara cand am auzit, ii ziceam sotului ca probabil e o greseala, ca paul hunter e tinerel si cred ca face o confuzie. nu stiam ca sufera de o boala grava...

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

quote:Originally posted by disperata

cine este? dati-mi si mie un link sa citesc ceva despre el !!Dumnezeu sa-i odihbeasca tineretea! e crunt sa mori la asa o varsta!s-auzim numai de bine! si [pup][pup][pup]

id="quote">id="quote">A fost unul dintre cele mai mari talente ale snooker-ului mondial si se preconiza sa fie un redutabil adversar pt marii jucatori de top.Pe perioada cat a jucat a fost tot timpul in primii 16 in topul mondial,ceea ce era extraordinar pt. un jucator de varsta lui.In urma cu 2 ani a fost diacnosticat cu cancer de colon iar anul trecut i-au gasit zeci de tumori la stomac.Nu mai avea nici o sansa.In iarna a participat la un turneu si m-am ingrozit cand l-am vazut,ramasese doar o umbra din cel care era considerat un adevarat play-boy.E o mare pierdere pt. snooker-ul mondial.Dumnezeu sa-l odihneasca.-------------------------In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...