moniboni Publicat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 12, 2006 Nu stiu cate dintre voi se uita la Snooker, dar care se uita, vor afla o stire trista: Paul Hunter, un baiat tare dragutz si talentat a incetat din viata luni, la 28 de ani. Avea o fetitza de 4 luni! Dumnezeu sa-l odihneasca! http://www.hotnews.ro/articol_57673_4_-1_n823-Paul-Hunter-pierde-in-fata-cancerului.htm Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lory2014 Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 Hehe....nu doar un baiat dragut! Un baiat extrem de talentat, de o finete si eleganta rar intalnite! Un mare om si un mare jucator! Eu sunt trista si plang de cand am auzit! Dumnezeu sa-ti lumineze calea spre El, Paul! "Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addinel Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca! eu am fost socata aseara cand am auzit, ii ziceam sotului ca probabil e o greseala, ca paul hunter e tinerel si cred ca face o confuzie. nu stiam ca sufera de o boala grava... "Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elutaf Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 stiam ca e bolnav, dar stiam ca o duce bine in lupta cu boala ... doar era un invingator ... ceea ce aud ma intristeaza profund [q]... Dumnezeu sa-l odihneasca! Mihaiela si [comoara]Mihaita (20 iulie 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardeiash Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 cine este? dati-mi si mie un link sa citesc ceva despre el !! Dumnezeu sa-i odihbeasca tineretea! e crunt sa mori la asa o varsta! s-auzim numai de bine! si [pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moniboni Postat Octombrie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 Uitati niste detalii despre el; din pacate site-ul nu merge snur si mai da erori:http://web.huntersnooker.com/hunter/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinaxeni Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 quote:Originally posted by disperatacine este? dati-mi si mie un link sa citesc ceva despre el !!Dumnezeu sa-i odihbeasca tineretea! e crunt sa mori la asa o varsta!s-auzim numai de bine! si [pup]id="quote">id="quote">A fost unul dintre cele mai mari talente ale snooker-ului mondial si se preconiza sa fie un redutabil adversar pt marii jucatori de top.Pe perioada cat a jucat a fost tot timpul in primii 16 in topul mondial,ceea ce era extraordinar pt. un jucator de varsta lui.In urma cu 2 ani a fost diacnosticat cu cancer de colon iar anul trecut i-au gasit zeci de tumori la stomac.Nu mai avea nici o sansa.In iarna a participat la un turneu si m-am ingrozit cand l-am vazut,ramasese doar o umbra din cel care era considerat un adevarat play-boy.E o mare pierdere pt. snooker-ul mondial.Dumnezeu sa-l odihneasca.-------------------------In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dialex Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 Întotdeauna e trist sa afli despre stingerea unui tânar... RIP Paul Hunter[:(] Sooo, I see the Internet is on the computer now... (Homer Simpson) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardeiash Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 acesta este? ;http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/other_sports/snooker/6041828.stm s-auzim numai de bine! si [pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elutaf Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 da el este ... doar ca din pacate de data asta am auzit de rau si nu de bine Mihaiela si [comoara]Mihaita (20 iulie 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.