angelito Publicat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 12, 2006 Buna, fetelor! Tocmai mi-am facut niste analize ale hormonilor tiroidieni zilele trecute, si am descoperit ca am tiroxina si triiodotironina mult peste limitele normale. Nu stiu prea bine ce inseamna asta, acum cativa ani (6-7) mi s-au depistat in urma unei ecografii noduli tiroidieni si am facut tratament cu Euthyrox. Dupa ceva vreme doctorita mi-a spus ca totul e in regula si ca pot sa renunt la tratament. Acum imi dau seama ca ceva n-a fost in regula, nu mi s-au facut alte analize in afara de eco, in plus din cate am inteles tot citind pe net si pe forumuri tratamentele acestea de obicei se fac toata viata... Dar atunci eram foarte mica si habar n-aveam, am luat de bun ce-a spus doctorita. Trebuie sa merg acum cu analizele la doctor, dar pana sa ma hotarasc unde sa merg (chiar, stie cineva un endocrinolog bun? ca eu sunt pe dinafara), poate stie vreuna dintre voi despre ce e vorba, poate s-a confruntat cu problema asta... [flo] si o zi buna tuturor! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danavasile Postat Octombrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 iti trimit pe Pm niste detalii [flo][flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelito Postat Octombrie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2006 Multumesc mult pentru detalii, Dana, ti-am raspuns la privat! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danavasile Postat Octombrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2006 Annablue ti-am raspuns pe pm[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M&M Postat Octombrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2006 Eu stiu ca la Parhon sunt endocrinologi buni. Cristinaid="red">id="size2"> Pentru Barbye, una dintre noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tino Postat Octombrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 16, 2006 iti recomand calduros tratamentul homeopat. eu am facut tratamentul clasic, alopat si mai rau a fost. eu m-am vindecat cu tratament homeopat, dar mi s-a dereglat de la sarcina si sunt din nou pe tratament. un medic bun homeopat care poate fi gasit si la voi in Bucuresti este dr. Cadar Dan. pt. detalii intra pe "homeopatie.ro" si te poti convinge. sanatate si numai bine! mamitza lui Papitza[baietel] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rony Postat Octombrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 16, 2006 si eu am nevoie de un endocrinolog bun ! Va rog sa-mi dati si mie detalii! eu am facut analizele acum un an si nu au iesit bine; dar alaptam si mi-a spus sa revin ! am si eu niste ganglioni mai rebeli! va rog! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lauraa Postat Octombrie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2006 Daca tiroida produce -prea multi hormoni rezulta o o hipertiroidie, care are ca simptome - palpitatii, nervozitate,scadere in greutate, transpiratie abundenta, diaree.(TSH-ul este scazut) - prea putini hormoni. rezulta o hipotiroidie cu simptomele: OBOSEALA!!, sensibilitate crescuta la frig, caderea parului, piele uscata, constipatie, lipsa de chef (de orice),apatie, crestere in greutate. TSH-ul este marit (atentie,se confunda, un TSH marit nu atentioneaza spre o activitate crescuta a tiroidei ci invers!!) Ambele situatii duc la scaderea fertilitatii. id="red"> Hipertiroidia se trateaza cu beta-blockeri care "blocheaza activitatea tiroidiei,mai bine zis o incetineste. Hipotiroidia se trateaza cu l-thyroxina, hormon identic cu cel produs in glanda. Sub denumiri ca Euthyrox,L-Thyroxin,etc. Nu exista tratament homeopat sau naturist!!!id="red"> Pentru a functiona,organimul necesita ormoni tiroidieni care sunt ORI produsi de tiroida, ORI administrati oral!!! Tiroidite autoimune. Un defect al sistemulul imunitar face ca acesta sa nu recunoasca propria tiroida si astfel organismul secreta anticorpi care distrug tesuturile. - Hipotiroidita autoimuna se mai numeste si Hashimoto (dupa cel care a descoperit-o) Se trateaza cu Euthyrox, o viata intreaga. Este o boala cronica. - Morbus Basedow, tiroidita autoimuna care are ca principal simptom iersirea ochilor din orbite, exoftalmia, Un TSH ideal se afla intre 1-4,25, depinde de laborator. ____________________________________________________________________ Surpriza[comoara] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danavasile Postat Octombrie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2006 Subscriu la cele spuse de Lauraa si nu cred ca astfel de probleme se pot trata homeopat sau naturist. Eu fac acest tratament si ma simt f bine. Si prefer sa il fac tot restul vietii decat sa am probleme cu mult mai grave! Deci...e decizia voastra in ce directie mergeti. Sa auzim de bine Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rony Postat Octombrie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2006 eu am suspectat ca am probleme dupa ce am nascut pentru ca eram foarte nervoasa si aveam asa numita gheara in gat ! dar foarte rau parca ma sufoca! acum am observat ca imediat ce ma stressez imi reapare acea ghiara in gat! nu pot sa zic ca am slabit brusc , am revenit la greutatea mea normala - eu am luat 30 kg in timpul sarcinii- le-am dat jos in aproape 2 ani! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.