giulia71 Publicat Octombrie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 13, 2006 In ultima vreme am tot vazut topikuri cu numa' nenorociri pe DC, eu zic sa mai vedem si partea plina a paharului, adica sa fim un pic mai optimisti. Mi-am propus cu topicul asta sa mai si radem fratilor, ca viata asta e frumoasa si e cel mai pretios dar de la Dmnezeu. Iata , mi-am amintit una.. Nu demult, acu' doi ani cand abia ne-am mutat in Bucuresti, intr-o seara de toamna sotzu' m-a invitat sa mancam la restaurant, mai bine zis la o terasa. Evident am acceptat fara sa carai[:D]! Ajungem , ne asezam, am servit aperitivu si nu stiu ce am comandat ca, chelneru' ne-a adus si paine. Erau nite painici mici albe, dar cu ceva negru prin ea, asa era toata painea din cos. Cum a venit chelneru cu mancarea m-am adresat foarte ofuscata: "-va rog sa luati painea asta de aici, nu vedeti ca are numa goaze prin ea, eu nu pot manca asa ceva"! La care chelneru' la mine "Doamna, este paine cu masline negre..." Va dati seama ca m-am facut mica de tot , aproape sa intru sub masa[bang]de rushine, ca iar am dat cu bata-n balta!!![ups] Sa auzim de bine ;) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DARAEL Postat Octombrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2006 Eu mi-am amintit o gramada de gafe, dar nu ale mele, evident [alcool] : Faceti gafe ? sau, de ce nu, Perle de-ale sotilor ...... Enjoy ! Cu stima, Singur, DARAEL Ratacitor prin Lume Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede id="teal">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sheherezada Postat Octombrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2006 [:-)))][:-)))][:-)))] Uneori numai umorul ne mai salveaza. "Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte" sheherezada Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Octombrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2006 as completa cu inca un link de la "redivivus DC": situatii caraghioase [9cer]vine bebe![9cer]id="blue"> Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou![flo]id="red"> S.O.S. Gramatica![biz]id="teal"> id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anyela_M Postat Octombrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2006 Ha ha ha, norocul tau ca nu mi s-au patat blugii, ca altfel, la urmatoarea iesire, luam solnita la mine sa-ti "indulcesc" putin portia de cola... Sunt mereu aproape! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Browneyes Postat Octombrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2006 Ca tot omu', am facut si eu ceva gafe la viata mea..si hai sa o spun pe ultima...:) Well, eram cu o prietena la McDonalds si comandam 2 cola (of....stiam eu ca nu e buna cola asta). Bun, platesc , si dau sa iau tava cu cele doua pahare....dar oarba de mine nu a vazut ca a luat 2 tavi in loc de una...iar, my friend a incercat sa ma ajute..si a sfarsit cu toata cola pe pantaloni..oopss:)) Mai era si plin Mc-ul..:) www.laurastoica.uv.ro -Site in memoria Laurei! (inca mai lucrez la el) www.celinedion.myforum.ro - Forum Celine Dion- http://360.yahoo.com/alex_andra0507 - My yahoo blog; you can read and comment Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueeyes2003 Postat Octombrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2006 Mi-am amintit si eu o intamplare tare haioasa:inainte de nunta am mers cu mama si sotul meu sa cumparam verighetele.Am intrat intr-un magazin de bijuterii in care erau foarte multe oglinzi.Ne-am uitat la modelele expuse,nu mi-au placut si zic"hai sa mergem si acolo ca uite cate modele sunt"[;)].Mama se indreapta spre locul indicat de mine si in timp ce mergea a observat ca se vede intr-o...oglinda si in acelasi timp,o aud pe vanzatoare zicand "acolo este oglinda si se vad tot aceste modele".A fost penibil![alcool] O situatie absolut penibila! Bineinteles ca tot eu am fost prima care am ras [alcool] MIRELA [flo] id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorelei_19 Postat Octombrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2006 quote:Originally posted by Browneyes ...iar, my friend a incercat sa ma ajute..si a sfarsit cu toata cola pe pantaloni..oopss:)) Mai era si plin Mc-ul..:) id="quote">id="quote"> Exact la fel i-am facut-o sotzului la campionatul mondial- acu vreo 2 luni, eram pe o terasa in bern si ne uitam la un meci de fotbal, imi amintesc ca juca germania. Echipa germaniei a dat gol, si eu am sarit in sus de bucurie, neuitand sa ridic si mainile, ca urmare cele 2 halbe de bere au sarit si ele pe camasha si pantalonii sotzului. Era ud leoaaaarcaaa (noroc ca e un gentlemann si a pus-o pe seama temperatmentului meu latinic ) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrada Postat Octombrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2006 quote:Originally posted by blueeyes2003Mi-am amintit si eu o intamplare tare haioasa:inainte de nunta am mers cu mama si sotul meu sa cumparam verighetele.Am intrat intr-un magazin de bijuterii in care erau foarte multe oglinzi.Ne-am uitat la modelele expuse,nu mi-au placut si zic"hai sa mergem si acolo ca uite cate modele sunt"[;)].Mama se indreapta spre locul indicat de mine si in timp ce mergea a observat ca se vede intr-o...oglinda si in acelasi timp,o aud pe vanzatoare zicand "acolo este oglinda si se vad tot aceste modele".A fost penibil![alcool]O situatie absolut penibila!Bineinteles ca tot eu am fost prima care am ras [alcool]MIRELA [flo]id="red">id="size1">id="quote">id="quote">[:-)))][:-)))]L’amore che move il sole e l’altre stelle. Camera lui Marcu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giulia71 Postat Octombrie 14, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 14, 2006 Mi-am mai amintit una... Ne casatorisem de putina vreme si cum sotul avea intr-o zi treaba la Bucuresti, l-am rugat sa ma ia si pe mine sa-mi mai iau niste tzoale. Ajunsi in Bucuresti, trecem mai intai la firma la care sotul avea treaba. Colaboratorul lui de acolo, o persoana draguta ne-a servit cu ceva de protocol si s-a tot scuzat in fataa mea ca va trebi sa ma lase singura (ei aveau ceva tehnic de discutat). I-am zis ca nu e nici-o problema! In fine, dupa ce au discutat vreo 2 ore, la plecare ne intreaba "si acum unde?", noi raspundem "pai ne ducem la cumparaturi...", la care el dragutzu zice "La Metro?"(abia aparuse la noi, eram prin 97 sau 98),la care eu tzafnoasa "vai , nuuuuuu, suntem cu masina!!!" Tampita de mine, m-am gandit ca ne-a intrebat daca ne ducem la cumparaturi cu metroul[bang].... si vezi Doamne, eram si noi cu masina (un prapadit de Oltcit). Imi e jena si acum cand imi amintesc.... Sa auzim de bine ;) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.