Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Implantul contraceptiv

Recommended Posts

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nici nu stiam ca exista asa ceva. Uite ce am gasit despre el aici. Sper ca intelegi (e in en si nu am acum timp sa traduc). Dar scrie la efecte secundare ca poate cauza cresteri in greutate (la fel ca si AC).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">
Distribuie pe alte site-uri

Avand in vedere ca functioneza pe acelasi principiu hormonal ca si anticonceptionalele (singura diferenta fiind ca implantele au actiune retard) e aceeasi chestie. Daca organismul se ingrasa de la AC, la fel o sa se intimple si la implant. Daca nu, nu.

Kya - viitoare mamica in asteptare

Merci de raspunsuri. Pacat, ca imi luasem programare sa il fac. Bine, pana pe 29 noiembrie ma mai gandesc daca il fac. As vrea sa il fac si sa vad ce se intampla, si daca ma ingras sa il scot. De la AC m-am ingrasat si cu cele din tara si cu cele de aici, chiar daca am facut analize si mi-a dat dr pe cele care mi se potrivesc. Offf...

Oana si Séb [hagi]

(10.01.2005)

de ce nu incerci Mirena, e valabil 5 aniid="purple">

quote:Originally posted by oana cretu

Merci de raspunsuri. Pacat, ca imi luasem programare sa il fac. Bine, pana pe 29 noiembrie ma mai gandesc daca il fac. As vrea sa il fac si sa vad ce se intampla, si daca ma ingras sa il scot. De la AC m-am ingrasat si cu cele din tara si cu cele de aici, chiar daca am facut analize si mi-a dat dr pe cele care mi se potrivesc. Offf...Oana si Séb [hagi] (10.01.2005)

id="quote">id="quote">Sanatate si numai bine [flo]id="purple">
Nicole mami lui Julian[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1"> id="right">id="purple">Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">
Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!id="red">id="size1">Tine aripioara asta, voiniceid="red">id="size1">

Eu am avut implanon si nu-l prea recomand. Am avut stari de depresie, m-am ingrashat, ciclul s-a oprit pe o perioada de cativa ani. Am rezistat un an si cand am vazut ca mi-a iesit si o acnee pe fatza, am renuntzat definitiv. Au trecut vreo 4 ani de-atunci si ciclul inca nu mi-e ca inainte de implanon. Ma rog, organismul meu reactioneaza in mod normal foarte puternic la tratamente hormonale, asha ca nu stiu daca se poate generaliza...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...