Artemis1578 Publicat Octombrie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 13, 2006 ... la ciulama? Mancarea arata bine, gustul e minunat, dar sosul nu e legat! S-a cam taiat si nu-mi dau seama de ce. Cu ce pot sa il repar? Multumesc anticipat pt raspunsuri. Anka si [/link]"]Ubitu [copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Octombrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2006 Pune niste faina in apa rece (sa nu se faca cocoloase) si toarna amestecul in sos si mai pune-l o tura pe aragaz. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Artemis1578 Postat Octombrie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2006 Papadie multumesc![flo] Are alta consistenta! Anka si [/link]"]Ubitu [copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
louisea Postat Octombrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2006 Eu pun faina intr-un baocanel si apa. iar apoi agit pana se omogenizeaza. Vazusem faza la un program dar acolo foloseau un intrument special, pe care eu l-am inlocuit cu borcanel id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisi-pis Postat Octombrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 14, 2006 care-i retzeta de ciulama? [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Artemis1578 Postat Octombrie 14, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 14, 2006 Eu pe asta am facut-o. Spor! Anka si [/link]"]Ubitu [copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.