Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Oscilococcinum la 2 ani si 2 luni

Recommended Posts

am fost la cineva cu gripa (fara sa stim, ca nu ne-a zis, am aflat abia dupa ce statusem acolo juma de ora si gazda se apucase de tusit din greu) .... cand am ajuns acasa i-am dat un tubulet de oscilococcinum baietelului....e ok? sau am facut rau? i-am dat prea mult ? as putea sa-i dau si saptamana viitoare un tubulet? asta fiindca e sezonul de viroze in toi aici si cred ca jumate din oras au probleme
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns
cum se poate administra ca sa fie eficient? la farmacie mi-a spus ca se diminueaza efectul daca e diluat. De asemenea se micsoreaza efectul daca e rontait, si asta face baietelul meu, le cam rontaie bilutele alea oricat ii zic sa le lase sub limba sa se topeasca tot mai aud cum crontaie la ele

noua la 1 an ne-a recomandat dr-ul sa i-l dam 1 capsula pe saptamana(timp de 2-3 luni) si fiindca nu stia sa-l tina sub limbutza a zis sa-l punem intr-un recipient de plastic cu un picutz de apa, sa amestecam tot cu o linguritza de plastic...sa nu atingem cu nimik din metal.

numai bine

monica

• 2 weeks later...

Oscilococcinum se da cu 15 min inainte de masa sau la o ora dupa masa,se poate dizolva in putin ceai(dar nu de menta)la copii care nu pot tine bilutelesub limbuta.Aceasta recomandare o am de la un medic homeopat.Eu ii dau fetitei mele de la 1,5 ani si chiar este eficient(fetita mea este foarte sensibila si raceste foarte des).Daca deja a racit ii dau pina la 5 doze(fetita are 2,4 ani) astfel:2 doze la 6 ore si celelalte 3 la 12 ore si orice raceala devine banala.Daca nu-i dau oscilococinum orice raceala banala da in complicatii ca,bronsiolite,bronsite sau pneumonii interstitiale.Credeti-ma ca este chiar eficient si vorbesc din experienta.

Totusi cred ca este bine sa luati legatura cu un medic pediatru,sau medic pediatru homeopat inainte de a da copilului pentruca fiecare copil este unic si nu la toti merge acelasi tratament.id="red">

Alina

Dorsilia eu ii dau fetitei de 2,6 ani urmatorul tratament impotriva racelilor. E prescris de doctorita noastra si il vom tine pana in aprilie.

Sambata: osciloo 1/2 tubulet

Duminica: 3 bilute de vaccin antigrilal homeopat 2006-2007 (il gasesti in farmacia HelpNet din Piata Iancului)

Si 10 zile pe luna 2 ml de Inunogrip doar trei luni.

Tratamentul se da cu 1/2 ora inainte de masa sau 2 ore dupa masa.

Noi am tinut si anul trecut acest tratament si nu am avut probleme cu racelile.

Nicoleta si [ispita]Bia Ciocarliaid="red">

Delta + Mare Toamna 2005 Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard) id="size2"> id="red"> id="Arial Black">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...