Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Magazine virtuale "din afara"

Recommended Posts

Caut sa iau hainute pt bebe {si nu numai pentru el),jucarii....Ce gasesc in magazine ori este exagerat de scump ori nu-mi place(ma refer la haine).In magazinele noastre virtuale nu e nici o diferenta.

Insa am vazut multe site-uri din afara cu hainute superbe si preturi mici comparativ cu ce gasesc aici.Insa nu se poate face comanda si in Romania.[bang][bang][bang]

Stiti voi niste site-uri unde pot gasi pt bb de toate la preturi nu ff piperate?

Si cam cat se mai plateste in plus vama?A facut cineva comanda din afara? In cat timp ajunge comanda?

VREAU SI EU!!!! VA ROG...HELPP!!!

Georid="navy">Giana [mamica] de [bonjovi] Dani

POZEid="orange">[foto]

Cum s-a nascut minuneaid="orange">

Varsta puiuluiid="orange">id="purple">

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***

Michael Levineid="size1">id="green">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Giana ,cateva fete de pe forum au comandat hainute de la www.oldnavy.com si le-au expediat la mine iar eu le-am expediat la romania fara nici o probleme.

din USA nu stiu exact daca sunt firme online care expediaza direct romania dar o sa caut si o sa iti spun daca gasesc ceva.

ce este mai nasol este partea cu expedierea ca este scump sa expediez de aici in romania ...ca aici in SUA la o anumita suma , comanda este expediata gratuit pentru USA.

daca ai nevoie de alte informatii iti sunt la dispozitie.[bis]

edit: uite si aici am gasit hainute ieftine :

http://www.babyoutfitter.com/

Elena[gravi]31+[baietel]

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."id="red">Anonymous

www.babygap.com

www.kolsh.com

www.babyrus.com

www.sears.com

www.walmart.com

poate cineva din usa iti cumpara hainele si le trimite, asta in caz ca nu trimite magazinele pana inro pachetul.

pt copii de la 2 la 5 cauta toddler boys or girls

Marimile sunt asa:

pana la un an pe luni adica:

0 - 3 M = 0 - 3 luni

3 - 6 M = 3 - 6 luni

6 - 9 M = 6 - 9 luni

9 - 12M = 9 - 12 luni

12 - 15M = 12 - 15 luni

15 - 18M = 15 - 18 luni

18 - 24MM 18 - 24 luni

2T - 3T - 4T - 5T = 2 - 3 - 4 -5 ani

id="purple">

Sanatate si numai bine [flo]id="purple">

Nicole mami lui Julian

[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">

id="right">id="purple">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!id="red">id="size1">

Tine aripioara asta, voiniceid="red">id="size1">

www.childrensplace.com

Si eu recomand sa le cumperi pe adresa cuiva din State si sa ti le expedieze. Dar cu transportul obisnuit este cam scump si deja nu se mai merita. Ideal ar fi sa le aduca cineva dar mai greu gasesti.....

Poate ne adunam mai multe, facem o comanda mai mare si impartim costurile transportului in Romania.

Cristina

dragelor eu va stau la dispozitie cu cea mai mare placere[biz]

babyyy, sa sti ca si eu acum am observat ca situl este cu hainute noi dar si second [:D]...am dat search in graba si nu am citit cu atentie...dar preturile nu se merita ..adica sunt scumpe ...mai bine direct noi la acel pret.sorry :).

daca va hotarati sa faceti comanda eu va stau la dispozitie cu orice ajutor[asia]

aici aveti cantar sa faceti in mare calcul de la USA(codul meu este 33314) la romania expedierea

http://ircalc.usps.gov/

iar aici sa schimbati poundul in kg

http://www.intmed.mcw.edu/clincalc/wtmeas.html

[pup]

Elena[gravi]31+[baietel]

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."id="red">Anonymous

Elena am incercat sa vad cat m-ar costa taxele de expediere.Vad ca cel mai ieftin ar fi:BOUND PRINTED MAIL & MEDIA MAIL(BOOK RATE).Dar nu stiu ce inseamna.Le-ai mai folosit?Sincera sa fiu chiar nu stiu,,, imi poti da 1 exemplu cam cat le-a costat pe fetele dinainte care au comandat?nu ma grabesc cu timpul de livrare,,, si nici pe tine nu vreau sa te incurc.oricum de cumparat as vrea sa cumpar daca e posibil si fara sa te superi pe mine.

te pup

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...