felicia74 Publicat Octombrie 15, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 15, 2006 A fost cineva in ultima luna in Dragonul Rosu? Am auzit ca nu se mai vinde nimci la bucata, ci doar en-gros. O fi adevarat? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelaispir Postat Octombrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2006 nu am mai fost de mult, dar ce era in interior gaseai si afara, doar ca la jumatate de pret. oricum marfa de proasta calitate. unde sunt marfurie chinezesti de altadata? ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face ------------------------ mirela si ana monica (8 dec 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simona dragusin Postat Octombrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2006 FELICIA,acum se vinde si la bucata. Au avut controale repetate si de aceea nu mai vindeau decit en gros. Dar daca te duci poti avea surpriza neplacuta sa fie chiar in ziua respectiva un control...si bati drumul degeaba. SIMONA si PATRICIA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirelaV Postat Octombrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2006 da, e adevarat. chiar inainte sa inceapa scolile, un coleg al meu a fost acolo cu copiii sa le mai cumpere una - alta si chiar spunea k nu se mai da nimik la bucata Sa facem ceva pentru Barbye!id="red"> Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou! [9cer] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">[9cer] pupicei pe burticeiid="pink">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felicia74 Postat Octombrie 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2006 Of, de asta mi-era frica. Vreau sa ma duc sambata sa vad ce noroc am. Multumesc de raspunsuri[pup] Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copilutzu Postat Octombrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2006 Hhmmm....[bang] cand gasesti ceva de-ti place auzi "ANGLO-ANGLO" . Mi-am pierdut timpul D E G E A B A ! ! ! PERLUTZA FLORILE MELE Un drac de fata!id="purple"> [zz] "Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "id="Comic Sans MS">id="orange">id="size1"> copilutz'id="Comic Sans MS">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felicia74 Postat Octombrie 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2006 quote:Originally posted by copilutzuHhmmm....[bang] cand gasesti ceva de-ti place auzi "ANGLO-ANGLO" .Mi-am pierdut timpul D E G E A B A ! ! ! PERLUTZA FLORILE MELEUn drac de fata!id="purple"> [zz] "Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "id="Comic Sans MS">id="orange">id="size1"> copilutz'id="Comic Sans MS">id="green">id="quote">id="quote">Sa inteleg ca ai fost de curand? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada taba Postat Octombrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 15, 2006 Am fost in Niro acum o luna si am inteles ca pana la sfarsitul anului o sa tot aiba controale. Asa ca, e foarte posibil ca majoritatea sa vanda numai en-gros. mt Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinaR Postat Octombrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 16, 2006 Fratele meu a fost sambata in Dragonul Rosu si Europa, era deschis, si-a cumparat o gramada de lucruri. Ninaid="green">id="size2">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittie Postat Octombrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 16, 2006 In vechiul complex nu cred ca se mai vinde la bucata pt o perioada, dar exista complexul nou Dragonul Rosu sau Niro (imi cer scuze nu stiu cum se cheama dar nu-l puteti rata.. e imens, ca un mall.. si in interior foooaarte gol), dupa calea ferata, acolo se mai gaseste cate un comerciant(din cei asa putini..) sa se-ndure de okii rugatori si sa vanda la bucata! , mami de pisoi id="green">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.