Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

problema fara solutie inca

miriama

Recommended Posts

Am 39 de ani si de vreo 2 ani, ma chinuie din cand in cand (in special toamna-iarna) o problema care pare fara explicatie.

Este vorba ca am un disconfort la contactul sexual: usturimi, prurit, secretie grunjoasa alba, durere la penetrare si, normal, insatisfactie. Nu am nici o scurgere, de nici un fel, am ciclu regulat, dar din cand in cand ma lovesc de aceasta problema. Am fost la mai multi medici, m-au suspectat de candida si tricomonas; am facut analize la diferite laboratoare. Toate au iesit fara boli venerice, doar o flora mult prea bogata decat normal. Mi s-au recomandat tratamente cu Clotrimazol, Lomexin, Fasygin, Tricomicon, Klion-D. Pe moment ma vindecam dar dupa putin timp revenea problema. L-am suspectat pe sotul meu ca ar fi vinovat. Dar am patit-o si cand el a fost plecat cateva luni, eu fiind singura si fara nici o activitate sexuala. Am facut si Papanicolau - a iesit in regula. Aparent nu am nimic, dar ceva nu e in regula. Ce?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ar trebui sa faci examenul secretiei chiar in perioada cand te supara. Doar asa poti depista de ce natura este secretia. Cine stie poate si sistemul endocrin joaca in cazul tau niste feste.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...