Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Atentie la Taxi Cobalcescu!

buggy

Recommended Posts

Buna,

M-am gandit sa deschid acest subiect pt a va impartasii experienta mea si pt a va atrage atentia asupra mersului cu taxi-ul pt cele care obisnuiti sa o faceti.

Am plecat azi de la centrul de batrani pt care eu si fete de pe acest site acordam ajutor umanitar. Ma grabeam sa ajung la birou deoarece aveam f multa treaba si obligata de imprejurari m-am suit intr-un taxi. Inainte de a o face m-am uitat sa vad ce firma este si ce persoana se afla inautru ( asa fac intotdeauna). Taxiul era de la Cobalcescu, soferul era un tip bine imbracat, parea educat, un om normal.

Il intreb "Sunteti liber?" el " sigur" Intru si ii zic "As dori sa ajung si eu pe Calea Mosilor colt cu Fainari. Va rog sa o luati pe la Timpuri Noi, Hala Traian, Foisorul de foc, dupa care dreapta" el " Dar ce crezi ca nu stiu traseul" eu, un pic deranjata de tonul si felul in care mi-a vorbit, totusi politicoasa " sunt convinsa ca stiti, insa eu vreau sa mergeti pe drumul cel mai scurt, si dupa parerea mea acesta e" el, "stii ceva, nu imi spui mie pe unde sa o iau, da? Merg pe unde am chef" Eu " Vad ca nu stiti sa respectati clientul pt care lucrati, eu va vorbesc cu dvs si dvs imi vorbiti la per-tu, nu cred ca e normal sa ne tragem de sireturi" el trage pe dreapta, eu cred ca vrea sa ma dea jos din masina, si cobor, inainte de a iesi pe usa ma trage de maneca, eu ii zic " cum va permiteti, luati mana de pe mine" si imi trag mana violent si ii inchid usa, el opreste motorul si vine in fuga dupa mine. Il vad cu coada ochiului si ma opresc dupa care incepe show-ul. Ma impinge, ma injura cat pe ce sa ma ia la bataie( f putin a fost) spunandu-mi " da-i drumul de-aici, mucoaso, cum iti permiti bla, bla) Eu tot ma straduiam sa ii iau numarul, nu vedeam, el observa si cat pe ce sa dea in mine. La faza asta sar oamenii de pe strada in apararea mea. Pana la urma reusesc sa ii iau numarul masini B 10 cob . Scena a durat cel putin 10 minute. Am avut noroc cu oamenii din jur. S-a urcat in masina sa plece dar de fapt s-a intors. M-a urmarit, m-a amenintat etc. Nu va puteti imagina cat de ingrozitor. O doamna mi-a aratat un drum mai ferit, l-am sunat pe prietenul meu, a venit si m-a luat.

Am facut reclamatie la Cobalcescu, a ramas ca voi fi sunata maine. Sunt foarte suparata si revoltata, ca asa ceva se mai poate intampla in zilele noastre. Ca asa stiu unii sa isi trateze clientii. Privesc cu groaza in jur si realizez cat de periculos este inca sa traiesti i Romania, cati dementi se afla in jur.

As merge mai departe cu reclamatie la politie. Individul m-a imbrancit de cel putin 10 ori, m-a tras de bluza, ce sa mai, m-a agresat in ultimul hal. Nu mi se pare normal.

Nu stiu cat de coerenta am fost dar sunt inca sub influenta socului, al sperieturii si al revoltei. Am vrut doar sa va impartasesc experienta mea si sa va rog sa luati atitudine ori de cate ori nu sunteti tratate(ti) asa cum trebuie. La cel mai mic semn, comportament nepotrivit, reclamati, pt ca altfel, datorita faptului ca sunt tolerati prind curaj si devin animale.[V]

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius

www.funscience.ro

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu zic sa reclami si la politie....

Tine aripioara asta, voinice...

Bazar pentru ALEX

[foto]

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,

dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;

esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;

ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.

Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

id="size1">id="size2">
id="orange">

Asta am de gand sa fac Ana, dar imi e ciuda ca nu am fost pe faza sa cer macar un nr de tel celor din jur care erau martori. Nu mai zic ca azi am sunat deja la sectia de care apartin si nu mi-a raspuns nimeni.

In fine voi suna si maine dar banuiesc ca am nevoie de martori sa pot continua cumva. Nu stiu. A trecut cineva prin asa ceva?

Oricum va tin la curent

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius

www.funscience.ro

oh,Doamne, prin ce-ai trecut!!! Bine ca a intervenit cineva.

Pt mine din fotoliu e simplu sa comcluzionez ca trebuie sa mergi la politie....rational, asa trebuie sa faci.

Curaj!

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

nu te supara pe mine, da' si tonul tau mi s-a parut putin cam intzepat.

Stii cu ce compar?

Cu modul in care ar fi reactionat vreo cucoana de pe la ghiseele cu cozi nesfarsite - posta, CEC, etc etc.... daca as fi luat-o la modul "va rog sa-mi dati acum formularul albastru pe care sa-l completati la rubricile x,y, z si sa-i puneti stampila in partea dreapta."

Te asigur ca mi-ar fi dat cu geanta in cap.

Desi tot clienti sintem si pentru ele.

A, si altceva: probabil a coboarat dupa tine pentru ca ati parcurs o bucata de drum impreuna si n-ai achitat.

Daca inainte sa cobori din mashina i-ai fi dat 10.000 sau cit scria pe aparat, nu cred ca ar fi continuat show-ul.

Elise

Puah!, can' om scapa de genul asta de mitocani si vom aprecia macar ca clientul stie ce vrea si nu te invarte aiurea. Si eu zici sa faci reclamatie la politie... dar imi aduc aminte ca acu vreo 6 ani cand veneam cu prietenele de la strand pe una dintre noi a lovit-o masina iar cand am mers la politie ne-a intrebat razand politistul de serviciu daca a murit, daca nu ce cautam acolo?... asa ca... Dumnezeu cu mila!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Elise, ai dreptate, nu am dat toate detaliile. Am parcurs exact atata drum cat a fost discutia. Adica maxim 300m. Abia ce m-am urcat ca a si oprit, el a oprit din proprie initiativa.. Nu a fost vorba de bani crede-ma. Tonul meu nu a fost intepat de la inceput, i-am spus doar pe unde doresc sa merg, ca m-am saturat sa fac trasee ocolite prin Bucuresti si la sf sa mi se spuna -pai daca nu mi-ati spus de la inceput traseul-.

Indiferent cum i-as fi vorbit nu avea voie sa reactioneze asa. Nu are nici o scuza. Ce trebuie sa fac acum, sa am grija ce zic, cum zic sa nu cumva sa imi dea domnul taximetrist vreuna. Pe banii mei? Sa imi fie frica sa spun ce traseu vreau sa urmez? Discutia a fost exact cea de sus, nu am fost nicicum nepoliticoasa, nu m-am purtat urat. Nici prietenoasa nu am fost dar nu cred ca era cazul. Si apropos de doamnele de la ghiseu, cred ca ar fi cazul sa se sfarseasca odata cu aceasta obisnuinta in care ele fac legea . Vrem sa facem parte din UE dar majoritatea nu cunosc nici cea mai simpla si de bun simt lege a unei activitati si anume -clientul nostru, stapanul nostru.

Si eu am propria afacere si nu as indrazni sa imi tratez de sus clientul niciodata, orice-ar fi. De ce? Este foarte simplu, datorita lui eu am succes sau nu.

Probabil ca tonul meu agresiv de-acum va face sa credeti ca de-asta s-a intamplat ce s-a intamplat, dar la momentul respectiv am fost un client normal care se grabea sa ajunga undeva desi si daca as fi fost cea mai mare scorpie de pe planeta tot nu avea justificare sa reactioneze asa. Un om civilizat nu se poarta asa si o companie cu pretentii cum e Cobalcescu nu ar trebui sa isi asocieze numele cu astfel de indivizi.

www.funscience.ro

N-avea dreptul, bineinteles.

Si e normal sa-l reclami.

Insa in Bucuresti cam toata lumea e ostila.

Si pe mine era sa ma loveasca azi unul cu un Audi, si dupa aia a oprit si m-a injurat ca am avut nesimtirea sa nu-i dau prioritatea pe care n-o avea. [:D]

Oricum, nu tin rangi si bate in mashina, asa ca ma straduiesc sa raman eu calma si sa dezamorsez conflictul, daca dau de vreun dezaxat in trafic.

Ca daca ne luam de par in mod cert ies si eu sifonata.

Si el, dar si eu.... Si la ce ma ajuta in cazul asta dreptatea si standardele UE?

Elise

Fetelor, chiar daca pierdeti timp, denunta-ti la politie tot. Chiar daca la inceput nu vor face nimic, or sa se sature si ei de atatea indisciplini si -or sa-si faca datoria. Chiar daca nu ai martori, ceea ce e plauzibil dupa o astfel de cearta, cine se gandea sa ia nr de telefon de la oameni? Si oricum marea majoritate fuge de raspundere in astfel de cazuri, pt ca e stiut ca pierzi timpul.

"Un sorriso non costa nulla e rende molto."

Cicina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...