Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

nu renunta la supt noaptea

Recommended Posts

hildegard: eu, cu Alex al meu nu am dormit 2 ani jumate o noapte intreaga, dar te obisnuiesti[:D]

Magda si Alex(3 ani)

http://photos.yahoo.com/magdacorlea

,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

FETITA MEA ARE APROAPE 10 LUNI SI NU VREA SA RENUNTE LA TITI NOAPTEA.ZIUA MANANCA FOARTE BINE CHIAR SI SEARA DAR NOAPTEA SE TREZESTE DIN 3 IN 3 ORE SA MAI SUGA.AM INCERCAT SA-I DAU APA SAU CEAI NOAPTEA DAR REFUZA SI PLANGE PANA SUGE MACAR UN PIC DE TATICA.

VOI CUM I-ATI DEZOBISNUIT SA MAI MANANCE NOAPTEA?IMI PLACE ENORM SA O ALAPTEZ DAR CRED CA AM OBOSIT SI NU PREA MAI AM PUTERE SA MA MAI TREZESC NOAPTEA PENTRU CA SI ZIUA E FOARTE ENERGICA SI VREA TOATA ATENTIA ASUPRA EI[copil]E SUPER NAZDRAVANA.

noi avem 11 luni si aceeasi problema...

a inceput sa suga o singura data peste noapte. am incercat cu ceai, dar nu merge... dar inca mai sper... poate se lasa singura de sportul asta.

Cristina [bicla]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="size1"> si [copil]Iris-Sabinaid="red">(17.11.2005)id="size1">id="Comic Sans MS">

Andrei si Iris

Nazdravani de august-septembrie 2003

[:D]hahaha, credeam ca sunt singura cu Stefan in situatia asta.

pai Stefan are 11 luni jumate si inca pap titi noaptea. Cum.....

Seara pe la 9 bea 240 ml lapte formula humana doarme vreo 2 ore dupa care e sus.....se ridica in picioare (el doarme in tarc ca acolo are loc) trebuie sa-l iau in brate si doarme mai departe sau il pun in patul mare cu mine si ii bag titi in gura si suge...si adoarme.

Asta e. Doarme cat doarme pana pe la 1 si iarasi titi sau chiar ora 2 depinde. Nu am numarat de cate ori suge noaptea ...ca nu e ceva fix. dar INCA SUGE NOAPTEA. Ma dispera ca si eu sunt obo.. dupa atatea luni. N-am dormait de 11 luni o noapte intreaga dar ce sa fac. De cate ori am plans de oboseala si de nervi.

Am crezut ca daca va bea formul nu s eva mai trezi dar degeaba...tot asa face, parac nu mai suge asa de des, asta e diferenta.

Deci, ce e de facut?????

[:D][:D]

[:D][:D]

de-ale gurii[pofta]

Veronicaid="red">,id="black"> mama luiid="black"> Stefan Peterid="blue"> 07.11.05

Ati incercat sa le puneti cereale in lapticul de seara? Alea sunt tare satioase si poate nu se mai trezesc piticutii asa repede. Dar s-ar putea sa doreasca tzitzi si numai pe post de suzeta.

Fie-mea a continuat sa se trezeasca noaptea de 3-4-5 ori pana la 1 an si jumatate, chiar daca nu mai vroia lapte (ea a fost pe formula de la 2 luni [V] ). Ba vroia apa, ba isi pierdea suzetele prin pat, ba... cine mai stie ce vroia? Cred ca sa ma verifice pe mine, daca mai sunt in camera cu ea. Problema s-a rezolvat brusc dupa o vacanta la munte de vreo 10 zile, unde datorita aerului dormea neintoarsa toata noaptea si din fericire a tinut-o tot asa si in Bucuresti.id="size1">

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

al meu a inceput sa se trezeasca o data pe noapte pe la un an jumate, pana atunci l-am lasat sa se trezeasca de cate ori a vrut si i-am dat papa... lapte cu cereale inainte de culcare poate nu se va mai trezi...

eu dupa un an jumate cand se trezea in loc de lapte ii dadeam sticla cu apa .. nu ceai.. apa, a plans in primele zile dar dupaia nu se mai trezea.

PS: aniroc77, nu mai scrie cu lietere mari mesajul intreg, pt ca deranjeaz ala ochii si intr-un forum public da impresia ca ai tipa la parteneri de doscutie "asa se interpreteaza" id="size1">id="purple">

Sanatate si numai bine [flo]id="purple">

Nicole mami lui Julian

[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">

id="right">id="purple">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!id="red">id="size1">

Tine aripioara asta, voiniceid="red">id="size1">

Fetita mea doarme toata noaptea, desi nu are nici trei luni. Eu am urmat un sfat simplu al Dr. Spock: ziua eram foarte activi si interesanti pentru copil, noaptea, in schimb, eram absolut plictisitori, nu scoteam nici un sunet cand ii dadeam sa suga si o schimbam, lumina intotdeauna era stinsa noaptea. Daca ati urmat toate aceste reguli si copilul tot se trezeste, eu zic (total neavizat, dar imi dau cu parerea), ca daca ii dati sa manance bine bine copilului seara, nu e nici o problema daca il lasati sa planga pana adoarme in toiul noptii. Noi asa am dezobisnuit-o cu plansul inainte de culcare, cand cerea disperata sa fie bagata in seama. Am ignorat-o doua nopti si a inteles rapid, asa ca nu mai cere cu noi in pat. Cand s-a stins lumina stie ca trebuie sa doarma. Ma trezeste la 7 dimineata. Dar serile in care a plans, am plans si eu o data cu ea, insa ea in landoul ei, eu in patul meu, strangand din dinti si din plapuma. Stiam insa ca metoda e garantata. Sper sa nu va suparati pe mine, stiu ca nu am experienta voastra, dar poate va sunt de folos sfaturile mele[flo].

Medeea, Mamica de bebe Tea

Off fetelor aceasi problema........

Si eu am un ingeras de 10 luni si tot asa se trezeste noaptea la tzitzi...acum am sa incerc si eu chestia cu formula

sa vad daca merge

Asa si Maria se trezeste noapte dar eu cred ca se trezeste sa fie sigura ca eu sunt acolo......ca suge doua trei ori si adoarme inapoi..

Mai mult eu m-am obisnuit cu situatia asta si daca nu se trezeste ea eu ma trezesc singura sa vad daca e ok cu ea

Medeea chiar ca fetitza ta este cumintica,dar eu zic sa nu zici hop pana nu..stii tu vorba aia,asa si Maria pana la 4 luni dormea de la 8 seara pana la 8 dimineata fara sa se trezeasca,dar dupaia[bang]a avut niste probl cu constipatia si cred ca de durere se trezea nopatea eu o luam cu mine in pat........si acu am ajuns sa ma trezesc si de 3 ori pe noapte..dar eu sper ca la tine sa nu fie la fel si bebelushu sa fia asa de cumintica ca si pana acum,oricum multumesc de sfaturi

deci ce facem fetelor?

m

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...