Alyssa Publicat Octombrie 16, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 16, 2006 Am si eu o intrebare. De unde pot cumpara un costum din ala body de gimnastica care are tricolorul pe el? Fata mea cea mare, Sarah, face gimnastica la nivel competitiv. Ii place, o face cu pasiune si este buna pentru virsta ei. De fiecare data cind cineva ii spune ca este buna, raspunde cu mindrie "I am good at gymnastics because I am Romanian" "sint buna la gimnastica pentru ca sint romanca"... Si isi doreste un costum din ala cu tricolorul pe el. Daca imi spuneti de unde as putea cumpara un costum din acela v-as fi recunoscatoare. Multumesc mult! Alice Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Artemis1578 Postat Octombrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 16, 2006 Am gasit ceva aici si aici. Daca nu........cumpara-i unul simplu si brodeaza culorile Romaniei. Sau roaga pe cineva de aici sa o faca pt tine. Succes! Anka si [/link]"]Ubitu [copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alyssa Postat Octombrie 16, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 16, 2006 Multumesc mult pentru raspuns. [flo] Am sa ii spun mamei mele sa se intereseze acolo. Ea sta in Bucuresti. Alice Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristinaT Postat Octombrie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2006 Felicitari fetitei! Pe langa serviciu am 2 magazine mari cu articole sportive. Maine ma uit! 6 ani si ... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabgabriela Postat Octombrie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2006 Alyssa, Bravo ptr fetita ta si ptr ca e mandra ca e romanca!Eu sunt o mare admiratoare a gimnasticii si stiu ca la unele concursuri internationale ziceau de nu stiu ce gimnasta americanca (de mai multe ori am auzit) ca e de origine romanca. Cine stie poate vom auzi si de o canadianca!Bafta si succes fetei tale! Iar ptr costum , vezi ca sunt panglici late de 1 cm cu tricolorul . E mai simplu poate decat sa brodezi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.