Ramona J Postat Octombrie 27, 2006 Raport Postat Octombrie 27, 2006 Cred ca intuitia mamei functioneaza in situatiile astea. Si eu imi fac griji multe cind e vorba de copii mai ales, dar la ea cred ca e de distractie chestia asta. E o poznasa de felul ei. Daca banuiesti ca nu e in ordine ceva mergi neaparat la medic. In cel mai fericit caz te va trimite pe tine la control.... Iar daca e o problema cu copilul (sper sa nu fie cazul), e bine sa afli cit mai devreme. Eu sper sa ai vesti bune. The best thing you can do for your children is to love your wife.
miria_cristina Postat Octombrie 27, 2006 Raport Postat Octombrie 27, 2006 Poti intreba un medic, dar mai mult ca sigur este vorba despre un gest reflex care va disparea intr-un timp destul de scurt si pe care il au destui copii. Oricum , nu-ti face griji! Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Bic Postat Octombrie 28, 2006 Raport Postat Octombrie 28, 2006 si a mea da din cap de pe la 7 luni. Sta citeodata in popou si si-l legana de zici ca-i prea greu ca sa si-l tina pe umeri. Da' nu mi-am inchipuit ca e o problema. Daca te duci la doctor, spune-ne si noua ce ti-a zis te rog.[copil] Smaranda, 3.11.2005 Povestea nasterii Alaptati, alaptati, alaptati!Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
ochinegri Postat Noiembrie 5, 2006 Autor Raport Postat Noiembrie 5, 2006 Buna ! Am evitat sa mentionez temerea mea ..... dar ... Gesturile repetitive de genul dat din cap, leganat, dat din degete pot fi semne ale autismului. Bine ar fi ca ele sa dispara repede pe masura ce copilul evolueaza si sa nu devina un obicei sau o activitate care ii captiveaza atentia ... prea mult ... copilului. Aceste miscari repetitive pot aparea inainte ca alte semne ale bolii sa fie evidente (lipsa de comunicare cu/fara limbaj si alte intarzieri in dezvoltare ...) Multumesc de incurajari ! Lili
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.