anca_teohari Publicat Octombrie 17, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 17, 2006 Buna fetelor, am nascut acum patru luni si jumatate si alaptez, iar din cand in cand mai imi curge cateva picaturi de sange, mai maronii, dar nu mult si nu regulat. Adica mi-a curs saptamana trecuta cateva picaturi, iar saptamana asta iar cateva picaturi. As avea si eu o intrebare, cand vine ciclul dupa sarcina vine normal cum era inainte sau este mai putin? Cineva mi-a spus sa nu imi fac probleme ca se mai curata locul acolo. Eu ma protejez cu pastile Exluton, care le-am luat de cand am inceput viata sexuala, si am uitat sa specific ca am nascut normal nu cezariana. Voi ce parere aveti? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Octombrie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2006 O vreme, intr-adevar, organismul se curata eliminand ce a mai ramas din fosta sarcina. Cand vine ciclul este normal. Nu ai cum sa fi in dubii. Iar daca te-ai si protejat nu ai de ce sa-ti faci teama. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jasmine Postat Octombrie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2006 Nu cred ca esti insarcinata.Exlutonul e un contraceptiv bun. Cand o sa-ti vina ciclul pt prima data va fi ca inainte de sarcina,nu cateva picaturi azi si cateva maine. Jasmine si [copil] Radu (26.10.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna75 Postat Octombrie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2006 Nu e cazul sa te gandesti la sarcina din moment ce alaptezi si iei si Exluton. Mie mi-a venit ciclul numai dupa ce am renuntat la Cerazette (tot anticonceptional recomandat pe perioada alaptatului). Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca_teohari Postat Octombrie 18, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2006 Va multumesc pentru raspunsuri. Pupici multi! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
malla Postat Octombrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2006 Eu nu vreau sa te sperii insa exclutonul nu e asa de bun Am citit pe acest forum cum mamicile au ramas insarcinate cu Excluton la numai tre patru luni de la prima nastere. Repet, nu vreau sa te sperii, ti-am zis numai ceea ce am citit eu aici. dar alte simptome nu ai? Greata, somnolenta, etc? Fa un test de sarcina sa stii sigur:) Adinella "Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!" Andrei si Adriana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.