Albinutzza Publicat Octombrie 17, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 17, 2006 Am si eu o intrebare: cate zile de Concediu medical ai voie pe an? Cum se calculeaza, calendaristic sau lucratoare? Eu am avut in iunie piciorul rupt, si am avut 2 sapt medical. Acum vreau sa intru in medical, din cauza sarcinii, mi-a interzis medicul gnecolog sa mai vin la serv, si nu stiu cum sa fac. Cat mai am dreptul?! E regim special la gravide? Abia la 1 Ianuarie intru in pre si post natal Multumescid="green"> Albinutzzaid="purple"> & Luca bondarelu'id="blue"> 07 Iulie 2005id="green"> Bondariciu' piticutzid="purple">id="size2">[foto]Parintzi de bondariciid="purple">id="size2">[foto] [/url]"][bonjovi]Am crescut atat de multid="blue">id="size2"> "][gravi]22+ Samburikaid="red">id="size2"> The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)id="size1">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_monique Postat Octombrie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 17, 2006 concediul medical se acorda pe zile calendaristice. eu stiu ca ai dreptul la 90 de zile de concediu medical pe an. daca se depasesc trebuie sa mergi la comisia medicala. iar daca medicul ginecolog ti-a recomandat sa stai acasa, eu zic sa-l asculti. daca cumva depasesti cele 90 de zile de medical ,tot el iti va da recomandare pentru prelungire. [gravi] 31 + cu Nunta noastra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.