Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

mamografii

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

se pot face la Fundeni si contra cost si cu trimitere de la medicul de familie, la fel si la Coltea. eu am facut la ambele gratuit, cu trimitere de la medicul de familie , asa ca nu stiu cit ar costa.

dar stiu ca se fac se la Medsana, dar mai multe detalii nu stiu, poate iti spun alte fete.

multa sanatate

mama domnisoarei Cristina [majoreta] (28.09.1993)

Distribuie pe alte site-uri

la Fundeni am fost in urma cu niste ani buni si nu mai stiu, dar la Coltea este clar cu programare, deoarece este o aglomeratie monstru....te duci cu trimiterea de la medic sau cu banii, te trev tipele alea pe o hirtie, dar cind te duci sa te duci din timp, deoarece se aduna destula lume, plus ca mi baga si bolnavi din spital....

mama domnisoarei Cristina [majoreta] (28.09.1993)

mada2001us, mamografii poti sa faci si la Medsana sau Medicover, contra cost. E cca 140 RON o mamografie bilaterala si 80 RON o mamografie unilaterala. Gasesti info despre locatiile policlinicilor si programul lor pe net.

Poti face mamografie si la Institutul Oncologic (Fundeni), dar cred ca acolo trebuie sa te vada intai un medic din cadrul Institutului. Asta inseamna trimitere de la medicul de familie si apoi fisa la Institut, dupa care trebuie sa-ti alegi medicul care vrei sa te vada si sa stai la cabinetul de acolo. Este extrem de aglomerat insa si pierzi o zi intreaga, asa ca poate te gandesti la varianta contra cost.

Cand mi-am facut mamografie la Medsana am avut trimitere de la medicul de familie. Nu stiu daca e obligatoriu sa ai.

Sanatate multa!

Daniela

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...