cornilia Publicat Octombrie 17, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 17, 2006 Nu stiu cat voi fi de clara...pt ca nu stiu toate detaliile. Va rog, insa, daca stiti un medic, pe cineva care a trecut prin asta, sa imi scrieti. Nepoata mea (17 ani) sufera de vreo doi ani de Sindrom Nefrotic Impur. Se trateaza la Fundeni, ia Prednison (cred) cate 15-20 pastile pe zi, s-a umflat toata (15 kg in plus) si se pare ca nu e pe drumul bun. Azi am vorbit cu ea, era internata la Fundeni, la controlul lunar si mi-a spus ca analizele toate i-au iesit rau. Luna trecuta doar VSH-ul era marit (60) dar celelalte analize bune. Eu tind sa cred ca tratamentul nu-i cel corect, daca, dupa 2 ani, nu se vede nici o imbunatatire. Voi ce parere aveti? Sa auzim numai de bine. Cornelia si Maya (06.07.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haricleea Postat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 Draga cornilia,si eu am avut sindrom nefrotic-la mine se nume sindrom nefrotic pur recidivant.Si eu m-am umflat foarte tare si am luat tratament prednison.Asta s-a intamplat insa in urma cu peste 10 ani,am fost si eu la Budimex dar ai mei nu au fost deloc multumiti pt ca nu era nici un rezultat.Intr-un final m-au dus la spitalul de pediatrie din Cluj si pot spune ca acolo m-am vindecat.Te sfatuiesc sincer sa iti trimiti nepoata acolo.Este cu totul o alta lume si sunt cu adevarat profesionisti,pasionati de meseria lor,iau totul in serios si analizeaza boala in detaliu.Ai putea sa o cauti pe dna dr Manasia Rodica nu stiu insa daca de atatia ani mai este acolo dar oricum in acel spital sunt numai profesionisti,eu am fost tare multumita fat de Budimex... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornilia Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Haricleea, iti multumesc din suflet pentru sfat. Vad ca nu ai PM-ul activat. Sora mea (mama fetitei) ar vrea sa schimbe cateva opinii cu tine. Daca nu te deranjeaza, ai putea sa ne trimiti un numar de telefon unde sa te poata contacta? Nu stiu daca ai timp de stat la discutii, dar i-ar fi de mare ajutor daca i-ai putea da cateva minute din timpul tau. Multumesc inca o data si nu e nici o suparare daca nu vrei sa fii contactata[flo]. Cornelia si Maya (06.07.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.