Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cea mai buna supa de pui


Lemoni

Recommended Posts

Eram tinara si naiva si indragostita de un bucatar si in mintea mea care nu imi placea sa stau in bucatarie nici 5 minute ar fi fost sotul ideal.Cum eram intr-o relatie de long distance mai mult ne scriam(pe vremea lui ceasca no internet ) ,eu una sa-i arat ca sunt tare interesata in ceea ce face incercam sa aflu de la el diferite retete .

Si mi-a dat pe aceasta:

Supa de pui

Pui apa la fiert,

pui morcov,

pui ceapa

pui ardei rosu

pui un cartof

pui ce pui si maninci mai fata tot ce pui!

Pofta buna!

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul răspuns

witchie supa clara de pui faci asa:

 

toci o ceapa marunt/fin, morcov, gogosar/ardei gras ce ai, usturoi, le dai putin la dutuit intr-un strop de ulei mestecand bine sa isi lase numai asa putin miros, apoi adaugi apa, carnitza de pui(daca iti place poti sa o scoti de e os, daca ai tacam pui tacamurile asa), si o lasi la fiert.cand incepe sa fiarba cu o lingura mare iei spuma ce se formeaza deasupra cu linugura si o arunci, pui un kub knorr sau 2, sa maggi sau de care ai.

cand carnea e fiarta adaugi vreo 3 cartofi potriviti taiati cubulete mici, tarhon uscat.

intre timp intr-o cana iti scoti cu un polonic putina supa, o lasi sa se raceasca(asta pe cand fierbi puiul).

cand e rece o amesteci cu un ou batul cu furculitza si vreo 2 linguri de smantana.

cand supa e gata torni compozitia asta peste supa, ii dai un clocot nu ai mult, mesteci si gata, o iei de pe foc.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

la supa de taitei faci la fel, fierbi intr-o oala ceapa(taiata in 2), morcovi, telina, ce trebuie dar nu le mai toci ca oricum le scoti din supa impreuna cu puiul/gaina si cand e gata adaugi taiteii(eu taiteii ii fierb separat mai ales daca nu-s facuti in casa ca isi lasa faina, ii fierb ii trec prin apa si ii adaug la supa).

logic ca nu o mai dregi cu ou si smantana ca doar e supa.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa iasa supa buna, si fara chimicale (ar trebui inchis ala care-a inventat cuburile si prafurile), un alt secret este sa pui foarte multe legume, mai ales morcov, pastarnac si radacina de patrunjel. Eu pun cratita plina ochi cu legume (morcov, pastarnac, cartof, ceapa alba, telina de petiol, telina de radacina, radacina de patrunjel, praz verde, boabe de mazare).

Foarte importante sunt si oasele. Daca pui numai piept de pui de exemplu, supa iese fada. Trebuie sa ai pulpe, aripioare si spinare (chit ca apoi arunci o groaza). Dar pentru ca eu sunt copilul crizei alimentare, urasc sa vad mancare aruncata. Asa ca las putin la calitate si fac supa numai din pulpe superioare.

Iarasi "de baza" este patrunjelul verde de la sfarsit. Eu zic ca supa de pui fara patrunjel verde e ca cerul fara stele.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...