Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

URGENT!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Va rog din suflet sa imi recomandati un medic endocrinolog bun la Parhon!!Fetita mea a fost diagnosticata cu hipotiroidism si are abia 6 luni...as vrea sa o duc in Bucuresti la PARHON dar cand nu stii pe nimeni e complicat..cine ma poate ajuta cu orice informatie cu privire la medicii de acolo...astept orice sugestie pe acest forum sau pe mail alina_crisanov@yahoo.com
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Doamna Dr. Marinescu

Succes si multa sanatate! Poate nu e chiar asa.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)

Fotografiiid="blue">

Ajutati-l pe George!

www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mie scotandu-mi 40% din tiroida mi-a fost teama pentru a doua fetita a mea si am intrebat medicul pediatru daca nu poate avea probleme cu tiroida cea mica. Si a zis ca pana la un an nu are cum sa aiba nici un fel de probleme hormonale, deci consulta intradevar un medic endocrinolog bun.

Sanatate multa

quote:Originally posted by mamaruta

Mie scotandu-mi 40% din tiroida mi-a fost teama pentru a doua fetita a mea si am intrebat medicul pediatru daca nu poate avea probleme cu tiroida cea mica. Si a zis ca pana la un an nu are cum sa aiba nici un fel de probleme hormonale, deci consulta intradevar un medic endocrinolog bun. Sanatate multa

id="quote">id="quote">din pacate, trebuie sa te contrazic. stiu cateva cazuri, dintre care un copil diagnosticat cu hipotiroidism la cateva zile dupa nastere. dupa nastere a avut probleme, si nu se descoperea nicicum cauza. copilul nu manca, era in incubator, conectat la o gramada de aparate, hranit prin tubulet... cu toate ca era nascut la termen dupa o sarcina f usoara si fara probleme. in momentul in care i'au facut dozare de t3/t4, au vazut ca tiroida era problema. in urma medicatiei, galusca e super bine acuma, doza de tratament scade progresiv, valorile t3/t4 sunt normale. pustiul are 7 luni acuma si e foarte bine ! am uitat sa mentionez ca asta s'a intamplat la o clinica specializata pe neonat din strainatate.medeea, multa sanatate fetitei tale. sa fii tare si sa ai incredere,si o sa fie bine ![copil] alexa si mami

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...