Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Vaccin antigripal PRO/CONTRA la copil de 3 ani

Recommended Posts

Buna,

Am o fetita de 3 ani si trei luni pe care am dat-o la gradinita de pe data de 4 septembrie. Frecventa la gradi a fost asa 4 zile la gradi, o luna acasa bolnava, 6 zile la gradi acum din nou bolnava....

Dr pediatru ne-a recomandat vaccin antigripal si imunizare cu Brnhovaxon.

Am indoieli in ceea ce priveste administrarea vaccinului antigripal...

Ce parere aveti?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nici noua nu ne-a fost recomandat pana in momentul in care Matei a intrat in colectivitate, in jur de 4 ani.

Il facem si anul acesta.

In plus ne imunizam cu Isoprinosine, Echinaceea, Propolis si probabil, Oscilococcinum.

Dupa ce anul trecut ne-am distart c-o otita super-urata, bronsita idem ... am facut vaccinul prin decembrie. Nu stiu daca de le el, sau de la celelalte, dar incepand cu ianuarie nu a mai facut decat viroze usoare, fara temperatura si aproape fara stat acasa.

Sanatate.

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite

sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) id="brown">id="Book Antiqua">

Adi, parca vorbesti de copilul meu, care are 3 ani si 4 luni si tot asa a mers 3 zile la gradi, iar de 2 saptamani sta acasa ca a racit cobza. Tuseste ca un magarus. Nici nu stiu ce sa mai fac. Sa-l mai duc dupa faza asta sau sa-l mai tin acasa pana la primavara cand e si el mai mare, virusii poate mai pleaca prin tari straine.....nu stiu, ma mai gandesc ca inca e acasa....

La fel am patit si cu baietelul meu de 3 ani si 2 luni.

L-am dat la gradi in septembrie, pe 15 si de atunci in fiecare sfarsit de saptamana avem cate o "surpriza".

Acum 2 sapt a facut otita si a stat acasa toata saptamana. Saptamana trecuta a fost mai bine, adica pana vineri a fost la gradi - prima lui saptamana completa. Dar de luni sta acasa cu nasucul infundat si febra mare [bang]. De azi se simte mai bine, nu a mai facut febra, dar are nasul in continuare infundat. Am vorbit cu doctorita si il vom tine acasa toata saptamana. Poate pana saptamana viitoare se mai incalzeste si afara... Asteptam sa aiba o perioada mai lunga de o saptamana in care sa fie bine ca sa ii incepem tratamentul de imunizare. Noi nu vrem sa ii facem vaccin - are organismul solicitat si nu vrem sa avem o reactie neplacuta la vaccin.

Multa sanatate!

Mariana, Silviu 3.2 ani si burtica 26 saptamani

Anul trecut imi puneam aceeasi intrebari si pana la urma i-am facut vaccin antigripal. Plius tot felul de produse de imunizare medicinale si naturiste. Ce sa spun, era bolnav lunar, cu tot cu vaccin, si imunizari. Asa ca anul acesta e mult mai rezistent, nu ii voi face nici un fel de vaccin, numai miere, lamaie si usturoi cat mai mult posibil.

Alinaid="blue">

quote:Originally posted by Adi

Ruxandra, voi ce vaccin ati folosit?

id="quote">id="quote">

Pt copil ne-a recomandat vaccin strain, adica nu cel produs de Cantacuzino.

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite

sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) id="brown">id="Book Antiqua">

eu nu ii mai fac anul asta. I-am facut anul trecut cand a mers la gradi( avea 4 ani), dar din pacate vaccinul nu-l imunizeaza si impotriva virozelor, asa ca .... din 15 ianuarie pana dupa Pasti a mers o saptamina la gradi, 2 acasa, doua la gradi, 2 acasa.

Anul trecut facusem si imunizare cu ribomunyl, dar , asta e, in primul an de gradi mai mult se imbolnavesc. Sper ca anul asta sa rezistam mai bine, dar oricum nu ii mai fac nici un vaccin antigripal.

Acum a inceput gradi si a reusit sa "prinda" o tuse care ne "supara" dimineata si seara, dar nu a mai facut temperatura si nici nu a mai vomat, asa ca om vedea ce o mai fi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...