Anuska Publicat Octombrie 18, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 18, 2006 In curand va fi ziua tatalui meu (implineste 67 de ani) si n-am idei ce sa-i daruiesc... Imi oferiti si mie solutii? [iartama] ******************************* Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului, dar si cu altii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Octombrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2006 Cumpara-i un lucru total inutil dar pe care si l-ar fi dorit,dar nu s-a indurat sa-l cumpere.Ori ceva legat de pasiunile lui,de tabieturi. Ar merge si o petrecere surpriza .Distractie placuta si La multi ani! dulcetica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaflo Postat Octombrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2006 Depinde de buget si de preferinte.... Eu le-am daruit parintilor mei un weekend intr-o statiune vestita pentru apele termale. Au fost tare incintati! Flavia si Bianca[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ligeea Postat Octombrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2006 Si eu la fel . O excursie pe care altfel nu si-o pot permite . legat eventual de un hobby pe care-l are . ligeea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.