Tisina Publicat Octombrie 18, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 18, 2006 Buna ziua (seara) tuturor! Sunt nitel ingrijorata: acum aproape sase luni am nascut, iar ciclul menstrual inca nu mi-a revenit. Oare este normal, sau as avea motive de ingrijorare? Mentionez ca am nascut pentru a doua oara, insa prima data menstruatia mi-a revenit la aproape trei luni dupa nastere, asa ca acum nu mai stiu ce sa cred. Astept orice lamuriri, pentru ca aici imi este destul de greu sa merg la medic pentru orice, mai ales ca am nevoie de translator. Dar credeti ca este cazul sa ma duc, totusi? Multumesc anticipat! [help] Tisina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Artemis1578 Postat Octombrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2006 Alaptezi? Eu am nascut in iunie si am avut ciclu abia in ianuarie. Copilul a supt de la san in toata aceasta perioada. Anka si [/link]"]Ubitu [copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Field_mouse Postat Octombrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2006 Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, pur si simplu, organismul tau reactioneaza altfel decat data trecuta. Mie mi-a veni ciclu la 13 luni dupa nastere, desi am alaptat doar pana la 7 luni. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tisina Postat Octombrie 18, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2006 Da, alaptez, insa si data trecuta alaptam. Si am alaptat pana la zece luni, la fel de "intens" ca acum, adica fara adaosuri de lapte praf, avand de-al meu din belsug (chiar mai mult decat e nevoie) Tisina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Octombrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 18, 2006 Nu ai mai facut nici un consult ginecologic de atunci? Poate ar trebui. Organismele oricum se refac in moduri diferite. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tisina Postat Octombrie 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 Am fost la control la sase saptamani de la nastere, la o saptamana dupa ce am terminat cu "scurgerile". Atunci mi s-a spus ca totul e normal si ca toate s-au asezat la locul lor, insa atunci inca nu asteptam ciclul. Tisina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niponel Postat Octombrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 19, 2006 Buna . Nu trebuie sa te ingrijorezi eu am dat piept fetitei pana la 1 anisor si 3 luni si abia dupa mi-a venit ciclul .Atata timp cat dai piept la bebe nu trebuie sa iti faci griji ca nu iti vine ciclul. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura72 Postat Octombrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2006 mie mi-a venit la 8 1/2 dupa ce am nascut,iar finei mele la 10 luni.si amandoua am alaptat peste un an. Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelaispir Postat Octombrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2006 quote:Originally posted by niponelAtata timp cat dai piept la bebe nu trebuie sa iti faci griji ca nu iti vine ciclul.id="quote">id="quote">nu e batut in cuie!!! mai bine fati un test de sarcina, sa nu ai surprize...ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face------------------------mirela si ana monica (8 dec 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lemoni Postat Octombrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2006 Si eu sunt de parere sa-ti faci un test de sarcina ,nu se stie niciodata si sa nu ai surprize! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.