Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ciuperci cu maioneza..


ioana2004

Recommended Posts

  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ciupercile ,din cate am inteles ,sunt prospete ...

Le speli ,le usuci , le toci marunt , le oparesti fff putin in apa cu sare .

Le amesteci cu maioneza ( facuta de tine sau cumparata ) , adaugi mujdei de usturoi dupa gust si marar tocat .

Mujdeiul - usturoiul frecta fff bine cu sare si ulei .

 

Pofta Buna!

 

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by lulu77

Ciupercile ,din cate am inteles ,sunt prospete ...Le speli ,le usuci , le toci marunt , le oparesti fff putin in apa cu sare .


id="quote">id="quote">Doar le oparesti ?!! Eu una nu le-as minca asa, dar e kestie de gust [:D]Reteta mea e asemanatoare, doar ca eu fierb ciupercile, le scurg bine, le toc marunt, le adaug castraveti murati tocati si ei marunt si scursi bine de zeama, usturoi tocat marunt si marar. Pofta buna !
[pup]Karina [sofer] + Bogdanel [bicla]Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine [:D] Tine aripioara asta, voinice
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fierbi ciupercile, le toci marunt (nu prea mult ca sa le simti totusi,dar nici putin ca sa le poti intinde pe paine[:D]), adaugi marar sau patrunjel,condimente,maioneza si usturoi pisat. Pofta mare!

 

*******************************

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa

 

De la botezul Teodorei

 

Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

CIUPERCI CU MAIONEZA

 

1 cutie ciuperci

2 oua fierte tari

1castravete mai mare acru

o ceapa mai mare

putin usturoi

ulei,mustar,o lingura smantana si un galbenus crud pentru maioneza

 

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei la foc mic. Trebuie sa se moaie putin ,nu se se prajeasca.Castravetele si ciupercile se toaca si ele marunt.

Cele 2 oua se fierb tare.un galbenus se opreste pentru maioneza si albusele impreuna cu celalalt galbenus se maruntesc.

Se face putina maioneza dintr-un galbenus crud,cel fiert,putin mustar si ulei. Se incorporeaza apoi ceapa calit si scursa cat de cat de ulei.

In acest amestec se pune si o lingura-2 de smantana.

se adauga apoi ciupercile si ouale maruntite,putina sare si un catel usturoi pisat.

 

gata!

 

 

 

de-ale gurii[pofta]

Veronicaid="red">,id="black"> mama luiid="black"> Stefan Peterid="blue"> 07.11.05

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Si eu vreau sa fac ciuperci cu maioneza , usturoi , sare si piper .Vreau sa incerc retelele voastre.

Dar intrebarea mea este ce fel de ciuperci folositi ?id="red">

Aici la mine sunt toate neamurile de ciuperci si bureti prin magazine .

De care ciuperci trebuie dinalea albeid="red"> ?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu fac mereu cu ciuperci de la borcan (nu la conserva si nu din alea chinezesti... au nisip... Mie, de ex. imi plac cele Buftea) ... ca din alea proaspete nu mi-nu iesit niciodata... si s-au mai si inegrit.Maioneza facuta sau cumparata, usturoi si mai pun si catravete murat in otet.Si cand fac pt. mai multe persoane, ca sa iasa mai multa, le fac cu paste fierte. Ca daca as face numai din ciuperci mi-ar trebui vreo 10 borcane...

id="right">id="size1">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pai ciupercile proaspete se innegresc in momentul in care le gatesti, nu stiu cum sa faci sa ramana albe.

Eu ciupercile le prepar si la cuptor: curatate, spalate, asa umede le pun in tava, le presar cu putina vegeta/sau sare, pun o bucatica mica de unt sau margarina pe ele sau torn un pic de ulei de masline si le pun la cuptor pana se coc. Au gust mai bun decat cele fierte. Si pentru salata de ciuperci cu maioneza, eu as folosi si un pic de smantana ca sa nu fie sosul numai cu maioneza, mi se pare destul de "greu".

 

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...