Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (90)

Recommended Posts

• Răspunsuri 291
  • Creat
  • Ultimul răspuns

UTILE PENTRU MAMICI:id="blue">id="size2">

[medic] : vaccinurile [bibe] cum creste [bibe] febra [bibe] dintosii[bibe] olita [bibe]

Scutece...id="size2">id="purple">

(89) (88) (87) (86) (85) (84) (83) (82) (81) (80) (79) (78) (77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) (14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1)

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani... id="size2">si 85 de episoade [;)]: id="red">

(85) (84) (83) (82) (81) (80) (79) (78) (77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) (14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1)

id="size1">

BEBELUSI DE "NOIEMBRIE-DECEMBRIE" 2005id="size4">id="Comic Sans MS">

[^] Cum au venit pe lumeid="size3"> [bibe]...

[il]Panoul de onoare id="size3"> [foto]

[^] Cum cresc piticii...id="size3">

Suntem 79 mamici [mamica] si avem in total 90 [bb], 48 [fetita] si 42 [baietel]id="size2">

OCTOMBRIE 2005id="size3">id="purple">

12 oct - amparoid="purple"> : [bibe] Davidid="blue">, [bibe] Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon">,

21 oct - roxisialexiaid="purple">: [bibe] Alexia-Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">,

21 oct - pineapple id="purple"> (30 ani): [bibe] Miraiid="red">, Japan, Miyazakiid="maroon">

23 oct - mandykschid="purple"> (32 ani): [bibe] Krisztianid="blue">, Clujid="maroon">

26 oct - Mirela Ancaid="purple"> (36 ani): [bibe] Cristian Andreiid="blue">, [copil]Cosminid="blue">, Bucurestiid="maroon">

27 oct - ancris (Ana Maria)id="purple"> : [bibe] Radu-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

27 oct - ralcatid="purple">: [bibe] Mihai-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

28 oct - lavi02id="purple"> (27 ani): [bibe] Natalia Cristinaid="red">, [copil]Silviaid="red">, Bucurestiid="maroon">

28 oct - monetid="purple"> (37 ani): [bibe] Mayaid="red">, [copil]Liaid="red"> (24apr2004)USA, Pittsburgh,PAid="maroon">

31 oct - RaluDid="purple"> : [bibe] Ioana Florentinaid="red"> [copil]Emiid="red">, Bucurestiid="maroon">

31 oct - Pitic-03 (Andutzy, Atena)id="purple"> (26 ani): [bibe] Tudor Dumitruid="blue">, Bucurestiid="maroon">

NOIEMBRIE 2005id="size3">id="purple">

2 nov - Noki_Laraid="purple"> (26 ani): [bibe]Sarahid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 nov - catutzaid="purple"> (26 ani): [bibe]Bianca Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 nov - teo_banuid="purple"> (23 ani): [bibe]Stefania Iulia id="red">, Campulung Muscelid="maroon">

2 nov - melkuid="purple"> (30 ani): [bibe]Daria Virginia,id="red"> Bucurestiid="maroon">

3 nov - Laviid="purple"> (28 ani): [bibe]Teodorid="blue"> [copil]Evaid="red">(feb2003), Bucurestiid="maroon">

3 nov - IrinucaRid="purple"> (23 ani): [bibe] Andrei Ciprianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

3 nov - Bicid="purple"> (30 ani): [bibe] Smaranda-Ioanaid="red">, USA, Bay Areaid="maroon">

4 nov - mimi dumyid="purple"> (28 ani): [bibe]Daria Ioanaid="red">, Bucurestiid="maroon">

4 nov - feeid="purple">: [bibe]Daniel Patrick Nicholasid="blue">, Frantaid="maroon">

4 nov - ionainaid="purple">: [bibe] Alexia Mihaelaid="red">, Clujid="maroon">

4 nov - hanucid="purple">: [bibe]Luca-Octavianid="blue">, Iasiid="maroon">

5 nov - Siminafid="purple">(37 ani): [bibe]Raluca-Ioanaid="red">, [copil]Deiuid="blue">(aug2000), USA, California(Ontario)id="maroon">

5 nov - manyid="purple">: [bibe]Hamudyid="blue">, Constantaid="maroon">

5 nov - alondra25.2006id="purple">: [bibe] Alice Antoniaid="red">, Rasnovid="maroon">

7 nov - Hildegardid="purple">: [bibe]Stefan Peterid="blue">, Aradid="maroon">

8 nov - zapacilaid="purple">: [bibe]Keagan-Alexanderid="blue">, USA, Coronadoid="maroon">

10 nov - Ripleyid="purple"> (30 ani): [bibe]Ana Ecaterinaid="red">, Clujid="maroon">

11 nov - Dayssyid="purple">: [bibe]Dragosid="blue">, Galati,id="maroon">

12 nov - ancatranaid="purple">: [bibe]Carla Ioanaid="red">, Bucurestiid="maroon">

13 nov - ane_mary24id="purple">: [bibe]Karynaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - mirabilisid="purple">(27 ani):[bibe]Iulia Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - dordia2000id="purple">(29 ani): [bibe]Stefan Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - coralia76id="purple">: [bibe] Andreeaid="red">, Sibiuid="maroon">

14 nov - gandacelid="purple">, (34 ani): [bibe] Bogdan Nicolaeid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - corapid="purple">: [bibe] Andrei-Petruid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - addyaid="purple">, (37 ani): [bibe] Razvan Georgeid="blue">, Bucurestiid="maroon">

15 nov - ancaloredanaid="purple">: [bibe] Vanessaid="red">, Germaniaid="maroon">

15 nov - felicia74id="purple">, (32 ani): [bibe] Ilinca-Teodoraid="red">, Bucurestiid="maroon">

15 nov - lumi6id="purple">: [bibe] Andrei-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

16 nov - proadelinaid="purple">: [bibe]Albert Alexandru, id="blue">, Petrosaniid="maroon">

17 nov - bb_alinus (Alina)id="purple">(30 ani), [bibe]Amalia Mariaid="red">, Franta, Antibesid="maroon">

17 nov - anamariid="purple">, (30 ani): [bibe] Liam Edwardid="blue">, [copil]Alexid="blue"> (24.08.1993),

[copil]Liaid="red">, (21.10.2004), USA-Pittsburghid="maroon">

18 nov - xandra28id="purple"> : [bibe] Vladut Andreiid="blue">, Constantaid="maroon">

22 nov - dienutagravidutaid="purple"> (22 ani): [bibe] Luca Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

22 nov - Miha2006id="purple"> (28 ani): [bibe] Iulia-Andreeaid="red">, Devaid="maroon">

22 nov - Iris13id="purple"> : [bibe] Victorid="blue">, Torontoid="maroon">

22 nov - Mihaelutatid="purple">, : [bibe] Alex-Mihaiid="blue">, Bucurestiid="brown">

23 nov - Ina869id="purple">, (36 ani): [bibe] Rachel Georgiaid="red">, Canada, Ontarioid="maroon">

23 nov - Bileanaid="purple">: [bibe] Ana-Mariaid="red">, Brasovid="maroon">

24 nov - miraaid="purple">,[bibe] Milan Stefanid="blue">, Iasiid="maroon">

25 nov - anduta78id="purple">,[bibe] Luca Alexandruid="blue">, Bucurestiid="brown">

26 nov - Pico(Raluca)id="purple">(24 ani): [bibe] Maria Carolinaid="red">, [copil]Ioanaid="red">(09.04.2003), Brasovid="maroon">

27 nov - canuta-om-sucitid="purple">: [bibe] Dimitrie-Alexandruid="blue">, Clujid="maroon">

28 nov - Nasteaid="purple">: [bibe] Alexandru Andreiid="blue">, Republica Moldovaid="maroon">

29 nov - ioana_77id="purple">: [bibe] Maria,id="red"> , Iasiid="maroon">

30 nov - lordraid="purple">(28 ani): [bibe]Dara Aletrisid="red">, Bucurestiid="maroon">

DECEMBRIE 2005id="purple">id="size3">

1 dec - pischi2003id="purple">(29 ani): [bibe]Alexandra Mariaid="red">, Iasiid="maroon">

1 dec - joy04id="purple">(29 ani): [bibe]Vlad Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon">

2 dec - ela27oanaid="purple">: [bibe] Oana Dariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 dec - silvia_did="purple">(30 ani): [bibe]Sergiu-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

3 dec - negaracristinaid="purple">(28 ani): [bibe]Stefania Eliseid="red">, Gura Humoruluiid="maroon">

3 dec - T_Ioanaid="purple">(25 ani): [bibe] Razvan Gabrielid="blue">, Bistritaid="maroon">

5 dec - Doinnaid="purple">(31 ani): [bibe]Zoeid="red">, USA - Indianapolisid="maroon">

6 dec - migaboid="purple">: [bibe] Bianca-Stefaniaid="red">, Bucurestiid="maroon">

7 dec - mara95id="purple">(32 ani): [bibe] Flavia Nicoletaid="red">, Brailaid="maroon">

7 dec - gabitacoid="purple">: [bibe] Mateea Ioanaid="red">, Bacauid="maroon">

7 dec - Bubamaraid="purple">,(31 ani): [bibe] Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

8 dec - salisaid="purple">(29 ani): [bibe]Anastasiaid="red">, Copenhaga, Danemarcaid="maroon">

8 dec - mirelaispirid="purple">: [bibe]Ana Monicaid="red">, Calarasiid="maroon">

8 dec - osteffyid="purple">: [bibe]Rares-Andreiid="blue">, Popesti-Leordeni, jud. Ilfovid="maroon">

9 dec - Madutza10 id="purple">: [bibe]Orlando-Andreeasid="blue">, Bucurestiid="maroon">

9 dec - anda77id="purple">: [bibe]Nichita Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon">

10 dec - mariailinid="purple">: [bibe]Ada Alexiaid="red">, [copil]Vladutid="blue">(2002), Bucurestiid="maroon">

10 dec - bianca_moid="purple"> (31 de ani): [bibe]Serban Mateiid="blue">, Clujid="maroon">

13 dec - tweety_77id="purple">: [bibe] Alexia Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 dec - tonculicaid="purple">: [bibe]Albertid="red">, Canada, Toronto-Timisoara id="maroon">

15 dec - adriana15id="purple">, [bibe]Raissa Maria,id="red"> Bucurestiid="maroon">

15 dec - madauid="purple">: [bibe] Alexia Mirunaid="red">, Bucurestiid="maroon">

16 dec - meemsid="purple">(26 ani): [bibe] Rianna Noelleid="red">, USA, Bay Areaid="maroon">

17 dec - tania-zid="purple">(30 ani): [bibe] Stefanid="blue">, Sibiuid="maroon">

19 dec - Leea_cvid="purple">(31 ani): [bibe] Tudorid="blue">, Baia Mareid="maroon">

19 dec - lavinusid="purple">: [bibe] ????id="red">

19 dec - Angi75id="purple">(30 ani): [bibe] Stephan Aidanid="blue">, Torontoid="maroon">

19 dec - paulaiid="purple">, [bibe] Anda Ioanaid="red">, [copil]Irina Mariaid="red"> (2001), Cluj Napocaid="maroon">

19 dec - ioanapid="purple">(38 ani): [bibe] Lucaid="blue">, Bucuresti id="maroon">

20 dec - Alexandrinaid="purple">(28 ani): [bibe] Mihaiid="blue">, Muresid="maroon">

20 dec - ionikka id="purple">(26 ani): [bibe] Aron Cristianid="blue">, Clujid="maroon">

22 dec - maria_alexiaid="purple">(29 ani): [bibe] Cristianid="blue">, Sibiuid="maroon">

22 dec - ilenutzaid="purple">: [bibe] Victorid="blue">, Bucurestiid="maroon">

24 dec - Gogolosid="purple">: [bibe] Mihaiid="blue">, Targu Muresid="maroon">

26 dec - Buluciid="purple">(27 ani): [bibe]Simonid="blue">, Azerbaijan, Bakuid="maroon">

28 dec - ank si bbid="purple"> (28 ani): [bibe] Irene-Karinaid="red">, Bucurestiid="maroon">

29 dec - stefanalexid="purple">: [bibe] Alexandruid="red">, Iasiid="maroon">

IANUARIE 2006id="purple">id="size3">

2 ian - Camelia Danielaid="purple">: [bibe]Alexandra Dariaid="red">, Buzauid="maroon">

id="size2">

Distribuie pe alte site-uri

Hai sa raspund

1. Dordiaid="red">eu hydrasecul l-m dizolvat in foarte putina apa, cam 20ml. Al meu la enterocolita refuza orice medicament, asa ca doar asa l-am pacalit sa il bea repede, pana sa isi dea seama ce e. Daca afost bine, daca a fost rau, habar nu am, dar dupa prima doza si-a revenit super ok. La fel am facut si cu Enterolul, tot o gura super concetrata si gata.

2. Cu scaunul de masina, cand suntem si eu si tac-su, eu styau in spate cu plodul ancorat bine in scaun. Cand sunt doar eu cu el, eu infata, ca doar conduc, si plodul la fel de bine ancorat in scaunul din dotare. Si eu ma gandeam sa incep sa illas singur in spate sa se obisnuiasca, dar deocamdata face mare circ cand se vede singur. deci mai astept pana imi reiau locul de langa sotul meu, cunoscut si ca "locul Mortului"[:D]

cam atatpentru moment

Mihaela

album dn Titi

quote:Originally posted by anda77

mey, poimaine avem prima sarbatorita: alexia a lui roxi, va dati seama de cand "pierdem" timpul pe-aici!!!![bis][bis]mami de poet(09.12.2005)poze cu puiutul meu, Nichitafilme cu puiutul meu, Nichita"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

id="quote">id="quote">Da, Anda, ai dreptate! Nu-mi vine sa cred ... [bis][bis][bis]Si urmeaza Kristian al lui Mandyksch ... Nati a lui Lavi ... Maya a lui MonetOf, a trecut un an de cand asteptam cu infrigurare prima nastere !Cami mami & Daria [olala]Did="red">aid="blue">rid="yellow">iid="green">uid="orange">cid="red">aid="purple"> cid="red">rid="blue">eid="orange">sid="purple">tid="green">eid="orange"> sid="red">iid="orange"> iid="green">aid="purple">rid="blue"> ... cid="red">rid="blue">eid="orange">sid="purple">tid="green">eid="orange">! [foto]Mami si [copil] Dariuca (02.01.2006)Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez) id="teal">id="size1">id="Book Antiqua">

Mihaelutzatid="red"> ms mult de raspuns. Asa am facut si eu ...l-am dizolvat in mai putin ceai de menta ca pe asta il bea aproape continuu.

Si acum sa va dau marea veste: a facut Stefan primul kk aproape solid.[bis][bis] sper ca de acuma asa sa faca@!

Va multzumesc tuturor pt sfaturi chiar daca nu am putut sa le respect pe toate. Nu va suparatzi dar....am respectat in principal sfatul medicului si i-am mai dat enterol la sfatul vostru si al farmacistei. [pup] si sanatate muuulta celorlalti bbi bolnaviori!!!

Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian

14.11.2005

Gata, l-am evacuat pe barbatush, asa ca bag cateva raspunsuri:

Bulucel- noi avem in materie de haine destul de echilibrata balantza, dar parca sa zic ca sunt preponderent cele de afara, de-alea "bune". Nici io nu am apa calda.[bang][bang]

Asa e, ardeleneasca zicala...si io zic noa.[hot]

Addya- Sarah calca ok zic io.

quote:moama sa fac infarct! auzeam prin babyphone niste gulguteli, am crezut ca vomita piticu in jet! cand colo bagau nemernicii apa in calorifer....

bineinteles ca monseur era in fund si se gandea daca sa planga nitzel sau nu.....

id="quote">id="quote"> Bai, esti T O T A L A!!!!!!!!!![:-)))][:-)))][:-)))]

Bic- misto mesaj ai tras si luuung, mare minune, tu care esti asa de concisa. Chiar mi-a facut placere sa-l citesc.[:I]

Negara- aoleu....pai cum asa? Si tu nu ai auzit nimik? Nu a urlat? pai Sarah cred ca scla tot cartierul asa ar fi urlat. Offf...micutza Elise, asa de rau imi pare. De-acuma trebe' si mai multa atentie. Pupa mami pe a de scumpa sa-i treaca cucuiele si nasucul![pup][pup][pup][pup]

Fug la bucatareala..revin, sper.

Poze cu Sarah si mami [mamica]

Filmuletze poznase id="blue">1 2 si 3

Varsta Sarah

Ripleyid="red"> am salvat si eu meniul tau si retetele adiacente. Intrebare: cum prepari ciolanul (anterior integrarii lui in salata)? Cu ceva mezel (gen pastrama) din comert nu merge?

Intrebarea nr 2: cum se fac ciupercile cu maioneza? Mama facea si ii ieseau tare bune, mie nu-mi ies la fel, probabil nu stiu exact cum. Vreau sa iau ciuperci proaspete sa le fierb eu in apa cu sare pt ca cele din conserva au un gust.

Andaid="red"> din motive explicate in scutecul precedent m-am hotarat sa o las mai moale cu povestitul parerilor pediatrei mele pe net. Dar in particular va zic, atunci cand e cineva interesat.

Silviaid="red"> chiar ma interesa parerea ta in legatura cu Nurofenul dat lui Stefan, nu numai pt cazul lui Stefan in sine ci si pt cultura mea 'jenerala. Please, cand ai timp... [flo]

Denisamid="red"> multumim de vestile bune despre Inaid="red">!!!

De alfel ne-a si zis Ina ca va sta cumintica mai departe de PC, si anume mai mult prin pat.

Taniaid="red"> chiar Stefanelul-argintelul viu sa fie tuflit?!

Of, of! Ai ajuns pana la urma la pediatra lui personala?

Noki si pischiid="red"> multumim de aprecieri pt turbulente.

Eu prefer sa stau in fata by default, ca ala e locul meu. Ma duc in spate numai in caz de. Si revin in fata cand situatia se calmeaza.

Addyaid="red"> las-o pe aia cu "nemernicii", bcura-te ca bagau apa in calorifer ca la mine nu baga si am un frig de ingheata... va ingheta sufletul in mine cand voi citi factura la curent, ca tinem mai tot timpul radiatorul aprins.

Va pup.

Fte pe scurt, ca am un client nigerian la usa care asteapta .... si nu stiti ce frumos si inalt si negru este [il]

Negara si Roxi, v-am scris pe mess ambelor.

Dordia, felicitari pt kk normal.

Bicule, si eu zic ca nu te poti tine de AP daca mai vrei sa traiesti si tu [pup]

Lavi: ciolanul afumat fiert de tine, sau limba sunt farmecul. Nu-mi plac mezelurile in salate.

Ciuperci cu maioneza e fte simplu, ciupercile (dee care vrei tu), maioneza cu putina smantana sau iaurt ( sa nu fie prea grea), sare, piper, putin marar, putin patrunjel... cam asa ceva.

Gandacel! mare grija la tine si la bb2, ca pe Bogdanel vaz ca il ferishi bine!

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Buna ziua !

Vrem si noi sa ne inscriem in clubul vostru .

Ma numesc Rares-Andrei sunt nascut pe 8 decembrie 2005 in Popesti-Leordeni cu 3300g si 51cm......iar acum la 10 luni am 9600g si 75cm

Uitati si o poza cu mine si cu mamai :

http://i73.photobucket.com/albums/i215/osteffy/100_2014.jpg

http://i73.photobucket.com/albums/i215/osteffy/100_2014.jpg

Si o poza cu mine singurel

http://i73.photobucket.com/albums/i215/osteffy/100_1999.jpg

http://i73.photobucket.com/albums/i215/osteffy/100_1999.jpg

Sa va spun despre mine ,inca bag laptic la greu + mancarica gatita pentru oameni mari caci aia de bebelusi nu mi-a placut , si la 10 luni si o saptamana am inceput sa merg singurel prin casa ,dar cand sunt obosit nu renunt la favortul meu "mersul de-a busilea"

stefi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...